Even voorstellen: Sabina Hoek

Mikki Hoogenboom 3-9-2020 9:50
Categorieën: Nieuws

Elk halfjaar bieden wij een student een stageplaats binnen Prefound aan. Voor ons is deze stagiair meer dan dat. Bij ons draait een stagiair volledig mee in het team en heeft als belangrijkste taak het bemiddelen van mede-stagiairs bij onze klanten. Afgelopen week is onze nieuwe stagiaire Sabina begonnen. Zij is de opvolger van Sterre en zal de aankomende vijf maanden ons team versterken als Talentcoördinator.

Sabina is 22 jaar, een woonachtig in Ursem. Ze volgt momenteel de opleiding Business Studies aan de Hogeschool InHolland in Alkmaar. Sabina zit in het tweede jaar van haar studie en heeft gekozen voor de afstudeerrichting "Ondernemen".

Naast haar studie is ze regelmatig te vinden in de sportschool of op stal bij haar paard. Daarnaast heeft ze een grote passie voor reizen en is altijd wel in voor een uitdaging. 

Voor haar studie aan de InHolland heeft Sabina de opleiding "Medewerker Marketing" afgerond. Ook voor deze opleiding heeft zij stage gelopen en is zij er achter gekomen dat ze meer wilde doen dan alleen marketing. Daarom heeft zij in haar vervolg studie de keuze gemaakt om verder te kijken dan alleen marketing en zicht te verdiepen in de wereld van het ondernemen. Als stagiaire bij Prefound krijgt zij de kans om de dagelijkse taken van een stagiaire te combineren met het leren over ondernemen en het uitwerken van haar stage opdracht. 

Sabina over detachering: "Bemiddeling houd voor mij in, de juiste match te vinden. Dit matchen is iets wat mij interesseert omdat je het van beide kanten goed moet bekijken om zo tot de juiste match te kunnen komen."

Binnen Prefound zal Sabina de aankomende tijd de Talentcoördinator zijn en de bemiddeling tussen studenten en organisaties met een stageplaats op zich nemen. Daarnaast zal zij een onderzoek doen met als doel het verbeteren van Prefound als organisatie. In verband met het Coronavirus zal zij dit, net als de rest van ons team, grotendeels vanuit huis doen. 

Meer weten over Sabina, onze stageplekken of onze stagebemiddeling? Neem dan eens contact met ons op of bekijk onze stagevacatures

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af