Waarom detachering in onzekere tijden, zekerheid biedt.

Mikki Hoogenboom 18-6-2020 11:45
Categorieën: Detachering, Nieuws

Voor velen is er een hoop veranderd de afgelopen tijd en is het soms moeilijk om een nieuwe stap te zetten op zakelijk gebied. De Coronacrisis zorgt voor spanningen en onduidelijkheden op de arbeidsmarkt en binnen organisaties, waardoor sommige beslissingen ineens niet meer zo een goed idee lijken. Hoe kunnen wij als technisch detacheringsbureau helpen? In dit artikel leggen wij de voordelen van detachering in de technische sector en bouw aan je voor, zowel voor werknemer als wergever, zodat je toch een beetje zekerheid hebt in deze onzekere tijd.

Flexibiliteit is een voordeel, geen nadeel

Door samen te werken met een detacheringsbureau als Prefound, ben je als organisatie een stuk flexibeler qua inzet van personeel. Het is mogelijk om een gedetacheerde medewerker per maand aan te nemen of te laten gaan, waardoor je de pieken en dalen in opdrachten gemakkelijk kunt opvangen. Ook zijn onze kandidaten gespecialiseerd en nemen een flinke dosis ervaring mee. Hierdoor kunnen zij snel meedraaien en draagt de kennis die zij in huis hebben bij aan het succes van jouw organisatie.

Daarnaast liggen onvoorziene kosten als ziektekosten of zwangerschapsverlof bij ons als detacheringsbureau. Hierdoor hoef jij je als opdrachtgever dus geen zorgen te maken bij het onverwacht uitvallen van jouw personeel.

Toegang tot kennis en een groot netwerk

Als detacheerder is het kennen en contact leggen met mensen ons werk. Wij zijn elke dag bezig met het vinden van geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers. Onze adviseurs spreken regelmatig technische specialisten en andere geschikte kandidaten in de industriële en bouwkundige branche, waardoor wij eigenlijk altijd iemand binnen handbereik hebben voor een openstaande functie. 

Ook zijn onze adviseurs goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Wij houden constant een vinger aan de pols bij onze klanten, waardoor wij precies weten waar de moeilijkheden zitten en waar wij kunnen ondersteunen.  Hierdoor krijg jij als onze klant alleen kandidaten die echt van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie.

Wij nemen jou het werk uit handen

Als detacheringsbureau is het onze dagelijkse taak om een geschikte kandidaat voor jouw organisatie te vinden. Wij zijn dagelijks bezig met het benaderen, werven, spreken en plaatsen van de juiste personen bij onze klanten. Wij zijn een verlengstuk van de bestaande HR-afdeling van jouw organisatie of nemen de taken van een HR-afdeling in zijn geheel voor onze rekening. Hierdoor kun jij je binnen jouw organisatie focussen op belangrijke taken en zorgen wij voor de beste kandidaat. 

Heb jij  binnen jouw organisatie op dit moment functies open staan die gevuld moeten worden, of ben jij opzoek naar een baan? Neem dan eens contact met ons op of bekijk onze vacatures. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan of de juiste specialist. 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af