Martin (Mechanical Engineer): ‘Bijdragen aan een betere, gezondere, duurzamere wereld’

Jack Zuidam 12-6-2019 10:23
Categorieën: Nieuws

In de vaste rubriek ‘De Werknemer’ stellen wij telkens een andere Prefounder voor. Ditmaal Martin Huisman uit Haarlem. Martin (44) werkt als Mechanical Engineer bij Bosman Van Zaal B.V. uit Aalsmeer. Martin houdt ervan om iets moois te bedenken en besteedt veel aandacht aan detail.

‘Ik kies voor een praktisch vak'

Martin begon als Tekenaar bij Lubot Wakker toen hij klaar was met zijn opleiding HBO Werktuigbouwkunde. Natuurkunde was zijn lievelingsvak maar na een studie geprobeerd te hebben op het gebied van Natuurkunde besloot Martin dat hij liever een praktischer vak wilde leren.
Naast de functie als tekenaar bij Lubot heeft Martin gewerkt in de voedingsmiddelenindustrie als Tekenaar/Constructeur en als Verkoper/Adviseur bij natuurdrogist Van der Pigge in Haarlem. Martin was toe aan een andere uitdaging en kwam in contact met Gideon (Adviseur Werktuigbouwkunde).

‘Veel construeren/tekenen’
‘Bosman van Zaal is een mooi bedrijf, het is leuk werk en ik heb leuke collega’s. Op het moment ben ik veel aan het construeren/tekenen. Ik haal de uitdaging in mijn werk uit het oplossen van mechanische vraagstukken.’

‘Een hele relaxte sfeer’
Jaren geleden had Martin een bezoek gebracht aan BK Professionals in IJmuiden. Hier kwam hij ooit eens in contact met Gideon. Nadat Martin zijn gegevens op Monsterboard had bijgewerkt werd hij gebeld door Gideon. ‘Gideon belde mij plots op en nodigde mij uit bij Prefound op kantoor, het was een relaxte sfeer en Gideon was niet zo opdringerig zoals andere recruiters wel eens zijn aan de telefoon’. Martin kwam langs bij Prefound en hier werden de opties besproken.

‘Er werd geluisterd naar wat ik wilde, Gideon kwam vervolgens met goede ideeën.’
‘Het contact met Prefound verliep heel prettig, niet te opdringerig en kreeg het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd. Vervolgens kwam Gideon met goede ideeën die aansloten bij mijn wensen. Wat mij vooral aanspreekt bij Prefound is de ongedwongen sfeer en de professionaliteit van jullie organisatie. Ik ben erg te spreken over Gideon en Prefound, jullie houden veel contact en Gideon was ook aanwezig bij de open dag. Dit geeft toch een gevoel van betrokkenheid en dat wordt gewaardeerd.’

‘De vraag naar voedsel stijgt’
‘Bosman van Zaal is nog steeds aan het uitbreiden, de vraag naar voedsel stijgt waardoor er genoeg kansen zijn voor Bosman van Zaal om te groeien. Nieuwe ontwikkelingen in de medicinale wietteelt en het produceren van omega-3 producten door middel van algen biedt kansen voor Bosman van Zaal.’

Wat is jouw ambitie?
Bij Prefound kijken wij niet alleen naar je cv, maar wij kijken naar jou als persoon. Wat zijn jouw ambities? Wil je sparren over jouw ambitie? Neem contact op via 088 321 60 00 of stuur een e-mail naar info@prefound.nl.

Wil je meer te weten komen over onze vacatures?
Bekijk ons aanbod en bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen (bellen, mailen of WhatsApp met onze adviseurs).

blog_image:article_bkprof_15665501315d5fa87311b55.png:end_blog_image