Talentcoördinator Mitch Vonk blikt terug op stage

Mitch Vonk 8-7-2019 9:08
Categorieën: Nieuws

Zoektocht
Voor mijn opleiding Small Business & Retail Management aan het NHL Stenden was ik, in december vorig jaar, op zoek naar een afstudeerstageplek voor een periode van een half jaar. Daarom was ik destijds al gauw op Indeed.nl gaan kijken naar interessante stageplekken. Hieruit kwam Prefound als beste naar voren, mede door de korte reisafstand, de jonge collega’s en de bovenmaatse stagevergoeding.


Stage
Gedurende het eerste gesprek met Gideon Kueter bleek al snel dat er een relevante stageopdracht was gericht op het thema ‘Duurzaam ondernemen’ met als centrale onderzoeksvraag: ‘Hoe kan een businesscase omtrent een duurzaamheidsprogramma worden in gezet om zowel de huidige als de potentiële (gedetacheerde) medewerkers te betrekken bij het detacheringsbureau Prefound?’.

Bovendien merkte ik op dat er genoeg ontwikkelingsmogelijkheden waren bij Prefound voor mij, aangezien Gideon dezelfde studie heeft gevolgd. Hierdoor was hij in staat om mij de nodige begeleiding te bieden. Dit heb ik erg gewaardeerd!


On
twikkeling
Terugkijkend op de stage kan ik wel degelijk zeggen dat er genoeg ontwikkelingsmogelijkheden waren voor mij, en dan vooral op het gebied van communicatie vanuit een organisatie (telefonische gesprekken, mailcontact e.d.). Daarnaast werd ik als een volwaardige medewerker gezien in plaats van een stagiair en was er een collegiale werksfeer waarbij ik werd ondersteund waar nodig, door middel van onder andere constructieve feedback. Hierdoor heb ik deze stageperiode ervaren als: leerzaam en gezellig.

Dank allen!

blog_image:article_bkprof_15663121525d5c06d8be16b.png:end_blog_image