Blog: Werkkriebels

Mike van der Toorn: Adviseur Industrie en Installatietechniek bij Prefound 11-3-2019 14:39
Categorieën: Nieuws

Elk kwartaal post één van onze adviseurs een blog, dit keer Mike van der Toorn (Adviseur Industrie en Installatietechniek bij Prefound).

De zon schijnt en we krijgen kriebels, niet alleen lente- maar ook reiskriebels en ja.. werkkriebels. Waar zullen we deze zomer naar toe gaan? Blijf ik de komende maanden bij mijn huidige job of is het tijd voor iets anders? Nu de lente en de zomer naderen voel je je opgewekt en krijg je een extra portie energie. Je kijkt meer om je heen. In deze periode ervaren onze adviseurs van Prefound dat veel mensen tot de conclusie komen dat het tijd is om weer een nieuwe stap te maken.

Mijn ervaring met werkkriebels

‘Zelf heb ik ook deze periode meegemaakt, 1 maart precies een jaar geleden maakte ik de stap om te gaan werken in de consultancy. Ik ervaarde hetzelfde gevoel, de zon kwam steeds vroeger op, de dagen werden langer. Ik voelde mij goed en zat vol nieuwe energie om deze nieuwe uitdaging in mijn loopbaan aan te pakken. Nu precies een jaar later ben ik nog steeds zeer gelukkig met de stap die ik destijds heb gemaakt. Ook nu voel ik de lentekriebels weer opkomen, niet om een overstap te maken in mijn job, maar om met extra energie aan de slag te gaan’.

Ambitie om commercie en techniek te combineren
‘Begin 2018 studeerde ik af van mijn opleiding Commerciële Economie en kreeg ik kort daarna de kans om mij zelf verder te ontwikkelen binnen Prefound. Ik heb verschillende bijbanen gehad binnen technische bedrijven, daardoor was voor mij de link snel gemaakt. Commercie combineren met techniek als Adviseur Industrie en Installatietechniek bij Prefound’.
‘Binnen de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, procestechniek en installatietechniek is het samen met mijn collega’s tijdens deze periode de uitdaging om de kriebels van onze kandidaten te vinden. Iedereen ervaart het, de werkkriebels en lentekriebels. Voel jij ook die energie in jezelf opkomen, zit jij nog op je plek of ben je eraan toe deze energie ergens anders te uiten?’

Kick om collega’s in te maken tijdens een potje tafeltennis of darten
‘Ook binnen mijn werkzaamheden ervaar ik de kick van de kriebels. Mijn energie haal ik uit het verbinden van de ambities. Wanneer de juiste kandidaat op de juiste plek terecht komt dan geeft dit energie, niet alleen aan mij maar ook aan onze kandidaat en onze opdrachtgever. Uiteraard is ook de omgeving waarin je werkt een belangrijke factor. Niet alleen de werkzaamheden, maar ook je collega’s geven jou die energie. Ik ben zelf een groot liefhebber van sport, mijn dagelijkse kick haal ik dan ook uit het inmaken van mijn collega’s met een potje tafeltennis en darten.’

Werk met positieve energie!
Van Werkvoorbereider in de scheepsbouw naar Engineer in de zware industrie tot Projectleider voor beveiligingssystemen. Dagelijks ervaren onze werknemers, kandidaten en opdrachtgevers werkkriebels. Het is belangrijk dat deze kriebels je positieve energie geven. Wacht en twijfel dus niet langer, laat de lentekriebels los en ga voor positieve energie!

Sparren over jouw toekomst?
Ervaar jij hetzelfde? Bekijk onze vacatures (www.prefound.nl/vacatures) of neem gerust contact via mike@prefound.nl of via info@prefound.nl.
Bellen kan uiteraard ook via 088 321 6000. 

blog_image:article_bkprof_15523157155c867543b4b60.png:end_blog_image