Even voorstellen: Michael van Genderen

Anna Strooper 7-10-2021 13:23
Categorieën: Nieuws, Prefound

 Ons team breidt uit! En nieuwe collega's op kantoor brengen altijd veel nieuwe energie, gezelligheid en inspiratie. Wij stellen je graag voor aan Michael, onze nieuwe adviseur voor de werktuigbouwkunde. 

Michael is 26 jaar en woont samen met zijn vriendin in Alkmaar, op steenworp afstand van ons kantoor. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, kickboksen, MMA, muziek, koken en eten (ook uiteten) en naar Spanje gaan. Hij omschrijft zichzelf als sociaal, nieuwsgierig en enthousiast en we zijn blij dat hij de beslissing heeft genomen om bij ons aan de slag te gaan. 

Michael over Prefound: "Ik heb uiteindelijk voor Prefound gekozen vanwege het gevoel wat ik kreeg bij de gesprekken en het vertrouwen wat zij mij gaven. Hierdoor werd het bij mij duidelijk dat ik hier veel kan leren en mijzelf kan ontwikkelen."

Via een recruitmentbureau is hij bij ons terechtgekomen, opzoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zal bij ons aan de slag gaan in het team Werktuigbouwkunde en zal de rol op zich nemen van adviseur voor deze branche. Michael is verantwoordelijk voor het verbinden van de perfecte technische specialist met de juiste opdrachtgever. 

Ben jij opzoek naar een nieuwe stap in de werktuigbouwkunde of beschik jij over vacatures die schreeuwen om invulling? Neem dan eens contact op met Michael. 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af