Jenneke (Sourcer) bij Snoeks Automative: ‘Opzetten van een nieuwe functie bevalt me prima!’

Jack Zuidam 25-3-2019 13:29
Categorieën: Nieuws

In de vaste rubriek ‘De Werknemer’ stellen wij telkens een andere Prefounder voor. Ditmaal Jenneke Buiter uit Warmond. Jenneke (41) werkt als Sourcer bij Snoeks Automotive in Nieuw-Vennep. Jenneke heeft diverse functies bekleed bij meerdere bedrijven en kreeg toen de mogelijkheid voor deze nieuwe uitdaging bij een grote speler op het gebied van innovatieve concepten voor lichte commerciële auto’s.

Op de middelbare school was het voor Jenneke al duidelijk welke richting zij op wilde gaan. Handarbeid en wiskunde waren haar favoriete vakken. Na de middelbare school volgde ze de opleiding HBO Industrieel Product Ontwerpen waar creativiteit en techniek samen kwamen. ‘Ik vond het altijd al leuk om met mijn handen te werken, in het weekend hou ik ervan om in huis te klussen’. Na haar opleiding ging ze aan de slag als Assistent Interieur Architect en vervolgde ze haar opleiding met de master Retail and Communication Design.

Veel vrijheid en nieuwe uitdagingen
Jenneke wilde na haar opleiding doorgroeien in de interieur architectuur, maar kon in die periode al gauw aan de slag als leidinggevende van de ontwerpafdeling. ‘Ik kreeg vrij snel veel verantwoordelijkheden en kon doorgroeien binnen de organisatie’. Later bekleedde Jenneke een soortgelijke functie als leidinggevende bij een sierraden merk. Als Sourcer bij Snoeks Automotive krijgt Jenneke veel vrijheid om de functie te ontwikkelen en is het werk heel divers. ‘Het is een nieuwe functie binnen de organisatie die ik zelf grotendeels kan invullen en veel uitdagingen geeft’.
‘Ik ben vooral bezig met het zoeken en vinden van innovatie bij zowel potentiele leveranciers als bestaande leveranciers, beurzen bezoeken en trends in de automotive industrie volgen. Daarnaast zal ik de vernieuwing helpen te implementeren in projecten, en de organisatie enthousiasmeren over vernieuwing dat op mijn pad is gekomen. Voor nu ben ik ook nog veel aan het leren over Snoeks Automotive en haar concepten.

Geïnteresseerd en behulpzaam
‘Nadat ik mijn CV op LinkedIn had gezet werd ik benaderd door Mike (Adviseur Werktuigbouwkunde). Mike was oprecht geïnteresseerd en dacht goed mee. Hij was behulpzaam aan de telefoon en nodigde mij uit voor een gesprek, dit gesprek heb ik als prettig ervaren. Daarnaast werd ik goed begeleid bij het solliciteren’.

De medewerkers worden gewaardeerd
‘De functie bij Snoeks bevalt me erg goed, ik heb veel vrijheid om de functie invulling te geven. Natuurlijk in overleg met mijn leidinggevende. De neuzen staan dezelfde kant op en iedereen werkt hard. Dit wordt gewaardeerd en ik vind dat Snoeks ons daarvoor op leuke manieren bedankt.’

Doorgroeien mag altijd
‘Opzetten van een nieuwe functie bevalt me prima! Misschien wordt de functie in de toekomst uitgebreid, dan zou ik daar misschien een leidinggevende functie in willen vervullen. De functie nu sluit goed aan bij mijn wensen, ik heb uitdaging en leer veel. Ik kijk uit naar het nieuwe bedrijfspand, een mooie nieuwe bedrijfsomgeving.’
In haar vrije tijd houdt Jenneke van watersporten en is ze licht verslaafd aan Escape Rooms. Naast klussen, wandelt ze graag in het weekend en houdt van culinaire vakanties in Italië.

Wat is jouw ambitie?
Bij Prefound kijken wij niet alleen naar je cv, maar wij kijken naar jou als persoon. Wat zijn jouw ambities? Wil je sparren over jouw ambitie? Neem contact op via 088 321 60 00 of stuur een e-mail naar info@prefound.nl.

Wil je meer te weten komen over onze vacatures?
Bekijk ons aanbod en bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen (bellen, mailen of Whatsappen via 06 17 41 15 74).

blog_image:article_bkprof_15573157015cd2c075619ac.png:end_blog_image