Even voorstellen: José van der Wal

Mikki Hoogenboom 4-8-2022 11:08
Categorieën: Nieuws, Prefound

Ons team breidt uit! En nieuwe collega’s op kantoor brengen altijd vele nieuwe energie, gezelligheid en inspiratie. Wij stellen je graag voor aan José, onze nieuwe junior adviseur en recruiter.

Nieuw is ze niet helemaal, want José loopt al een paar maanden rond op de vloer van Prefound. In februari begon zij bij ons aan haar afstudeerstage en -onderzoek. Begin juni studeerde zij af met een gemiddelde van een 8! 

Uiteraard waren er al kapers op de kust, aangezien iedereen opzoek is naar aanstormend talent. Gelukkig besloot ze om bij ons te blijven in de rol van junior adviseur en recruiter. 
José is pas 21 jaar en woont bij haar ouders in Schagen. Ze houdt van sporten zoals handballen en padel. Daarnaast spreekt ze veel en graag af met haar vriendinnen. 

‘Ik ben in februari begonnen met het schrijven van mijn scriptie bij Prefound. Ik kreeg direct een heel fijn gevoel bij het team. Dit kwam door de betrokkenheid bij mijn onderzoek, de gezelligheid en uiteindelijk ook het vertrouwen in mij, wat zich uitte in een contract en baan als junior adviseur!’

Per half september zullen we José twee maanden moeten missen, omdat zij gaat reizen door Azië en Australië. Vanaf half november keert ze terug bij ons op kantoor. 
Ben jij op zoek naar een bijbaan in de technische sector of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan eens contact op met José. Ze helpt je graag bij de eerste stappen in de goede richting. Je kunt haar bereiken via 088 321 6000, 06 11 80 48 12 of jose@prefound.nl

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af