Even voorstellen: Jimmy Zhuo

Mikki Hoogenboom 4-2-2021 13:42
Categorieën: Nieuws

Elk halfjaar bieden wij een student een stageplaats binnen Prefound aan. Voor ons is deze stagiair meer dan dat. Bij ons draait een stagiair volledig mee in het team en heeft als belangrijkste taak het bemiddelen van mede-stagiairs bij onze klanten. Afgelopen week is onze nieuwe stagiair Jimmy begonnen. Hij is de opvolger van Sabina en zal de aankomende vijf maanden ons team versterken als Talentcoördinator.

Jimmy is 22 jaar en woonachtig in Alkmaar. Hij volgt momenteel de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Jimmy zit in het derde jaar van zijn studie en heeft hiervoor de minor “Building partnerships in China” afgerond.

Naast zijn studie werkt Jimmy in de horeca en is hij regelmatig te vinden in de horecazaak van zijn ouders waarbij hij de backoffice beheert. Daarnaast heeft hij een grote passie voor beleggen en houdt wel van een beetje risico nemen. 

Voor zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam heeft Jimmy de minor “Building partnerships in China” afgerond. Voor deze minor heeft hij potentiële leveranciers uit China weten te benaderen om samen te werken met het bedrijf dat hij vertegenwoordigde in Nederland. Hierbij is hij erachter gekomen dat bemiddeling en adviseren hem erg aansprak. Daarom heeft hij gekozen voor Prefound om zich te verdiepen in de wereld van adviseurs en detachering. Als stagiair bij Prefound krijgt hij de kans om de dagelijkse taken van een stagiaire te combineren met het leren over bemiddeling, advies geven en het uitwerken van zijn stage opdracht.

Jimmy over Prefound: “Een dynamisch bedrijf, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Waarbij elk individu bijdraagt aan het succes binnen Prefound. 

Binnen Prefound zal Jimmy de aankomende tijd de Talentcoördinator zijn en de bemiddeling tussen studenten en organisaties met een stageplaats op zich nemen. Daarnaast zal hij een onderzoek doen met als doel het verbeteren van Prefound als organisatie. In verband met het Coronavirus zal hij dit, net als de rest van ons team, grotendeels vanuit huis doen. 

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af