Even voorstellen: Chris Verdonk

Mikki Hoogenboom 16-9-2021 10:34
Categorieën: Nieuws, Prefound

Ons team breidt uit! En nieuwe collega's op kantoor brengen altijd veel nieuwe energie, gezelligheid en inspiratie. Wij stellen je graag voor aan Chris, onze nieuwe recruiter.

Chris woont samen met zijn vrouw en twee dochters in het mooie Heiloo. Naast zijn gezin houdt hij zich graag bezig met voetbal in de breedste zin van het woord. Hij geniet van een goed potje op tv of in een stadion, maar is zelf ook regelmatig nog op de voetbalvelden te vinden. Daarnaast speelt hij graag strategie games en bordspellen met vrienden.

Met een achtergrond in de arbeidsbemiddeling zijn de werkzaamheden bij ons op kantoor voor hem niet nieuw. Wel is de branche een nieuwe uitdaging voor hem. Hij vindt de technische branche zeer interessant en leuk om meer over te leren. De afgelopen weken is hij hartelijk ontvangen door ons en proberen wij hem bij alle aspecten en het hele proces te betrekken. Naast alle nieuwe informatie heeft hij al een aantal keer aan mogen sluiten bij bedrijfsbezoeken. Er gaat een wereld voor hem open, zo zegt hij zelf. 

Binnen Prefound staat hij aan het begin van het bemiddelingsproces. Hij ondersteunt onze adviseurs bij de eerste selecties van kandidaten 

Chris over Prefound: "Na mijn eerste weken bij Prefound kan ik concluderen dat ik het nu al super naar mijn zin heb. De fundering voor een mooie toekomst is gelegd!"

Op dit moment hebben wij veel mooie opdrachtgevers die opzoek zijn naar goed personeel. Aan Chris de taak om met leuke en geschikte kandidaten in contact te komen. 

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan binnen de techniek of toe aan een nieuwe stap? Neem contact op met Chris. Hij drinkt graag een kop koffie met je om jouw kansen te bespreken! 

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af