Voordelen van detachering voor jou als technische ZZP’er 

Mikki Hoogenboom 26-4-2023 12:41
Categorieën: Detachering, Nieuws

Als freelancer of ZZP'er ben je gewend om alles alleen te doen. Van het vinden van nieuwe opdrachten tot het regelen van de administratie: het is allemaal jouw verantwoordelijkheid. Maar wat als wij je vertellen dat je niet alles alleen hoeft te doen? Samenwerken met een detacheringsbureau kan namelijk ontzettend veel voordelen met zich meebrengen. In deze blog vertellen wij je waarom jij als freelancer of ZZP'er zou moeten overwegen om met een detacheringsbureau samen te werken.

Meer opdrachten

Het vinden van nieuwe opdrachten kan een tijdrovend proces zijn. Je moet continu netwerken, jezelf promoten en solliciteren op opdrachten. Een detacheringsbureau kan dit werk voor jou uit handen nemen. Wij hebben namelijk al een groot netwerk opgebouwd en hebben veel opdrachtgevers waar we mee samenwerken. Door je aan te sluiten bij een detacheringsbureau zoals Prefound vergroot je dus jouw kansen op een goede opdracht.

Kwalitatieve begeleiding en coaching

Een detacheringsbureau heeft vaak veel ervaring in de branche waarin jij werkzaam bent. Hierdoor kunnen wij je goed begeleiden en coachen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Denk bijvoorbeeld aan advies over tarieven, onderhandelen met opdrachtgevers en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Hierdoor kun jij je als freelancer of ZZP'er blijven ontwikkelen en groeien.

Binnen Prefound zijn onze adviseurs gespecialiseerd in verschillende takken binnen de technische sector, zoals bouwkunde, werktuigbouwkunde en installatietechniek. Samen met jou als ZZP’er kijken wij naar jouw wensen, eisen en toekomstbeeld. Samen kijken we naar passende opdrachten die wij binnen ons netwerk voor je hebben.  

Financiële zekerheid

Als freelancer of ZZP'er is het soms lastig om financiële zekerheid te hebben. Het kan voorkomen dat je een periode geen opdrachten hebt en dus geen inkomsten. Door samen te werken met een detacheringsbureau kun je hierop anticiperen. Wij hebben vaak een goed gevulde pool met opdrachten en kunnen jou hierdoor snel aan een nieuwe opdracht helpen als dit nodig is.

Toegang tot nieuwe opdrachtgevers en sectoren

Als freelancer of ZZP'er werk je vaak voor een select aantal opdrachtgevers in dezelfde sector. Door samen te werken met een detacheringsbureau kun je echter toegang krijgen tot nieuwe opdrachtgevers en sectoren waar je anders niet snel mee in contact zou komen. Hierdoor kun je nieuwe ervaringen opdoen en jezelf blijven ontwikkelen.

Kortom, het samenwerken met een detacheringsbureau als freelancer of ZZP'er kan ontzettend veel voordelen met zich meebrengen. Van meer opdrachten en minder administratieve rompslomp tot kwalitatieve begeleiding.Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af