Even voorstellen: Anna Strooper

Mikki Hoogenboom 9-9-2021 14:50
Categorieën: Nieuws, Prefound

Elk halfjaar bieden wij een student een stageplaats binnen Prefound aan. Voor ons is deze stagiair meer dan dat. Bij ons draait een stagiair volledig mee in het team en heeft als belangrijkste taak het bemiddelen van mede-stagiairs bij onze klanten. Afgelopen week is onze nieuwe stagiaire Anna begonnen. Zij is de opvolger van Jimmy en zal de aankomende vijf maanden ons team versterken als Talentcoördinator.

Anna is 21 jaar en woont in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn. Ze zit op dit moment in het derde jaar van haar studie Business Studies, afstudeerrichting Ondernemen. Ze heeft deze richting gekozen om zo van alles wat mee te kunnen krijgen binnen de verschillende afdelingen van een bedrijf. Anna zal van september tot en met half januari bij ons op kantoor het team versterken als stagiaire.

Anna handbalt elke week en spreek graag af met haar vriendinnen.  

Anna over Prefound: "Ik hoop dat ik in deze periode mijzelf verder ga ontwikkelen en veel kan leren van het bedrijfsleven."

Binnen Prefound zal Anna de aankomende tijd de Talentcoördinator zijn en de bemiddeling tussen studenten en organisaties met een stageplaats op zich nemen. Daarnaast zal zij een onderzoek doen met als doel het verbeteren van de HRM afdeling binnen Prefound. Gelukkig zal zij haar stage weer grotendeels bij ons op kantoor kunnen uitvoeren.

Meer weten over Anna, onze stageplekken of onze stagebemiddeling? Neem dan eens contact met ons op of bekijk onze stagevacatures

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af