Bijbaanbemiddeling voor organisaties

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt op de technische arbeidsmarkt en we zien steeds vaker dat studenten graag een bijbaan willen die past bij de studie die zij volgen. 

Daarom zijn wij begonnen met het bemiddelen van bijbaanstudenten bij onze klanten. Inmiddels hebben wij tientallen geschikte bijbaanstudenten van verschillende technische opleidingen, zoals bouwkunde, werktuigbouwkunde, architectuur en installatietechniek in onze database staan. Deze MBO-, HBO- en WO-studenten zijn vaak een goede aanvulling op een bestaand team binnen jouw organisatie.

Wil je meer weten over de bijbaanbemiddeling die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via info@prefound.nl of bel naar 088 321 6000.

 

Bijbaanvacatures

Heb je een bijbaanvacature die je graag wilt invullen? Meld deze dan hier aan en wij plaatsen de vacature op onze website. 

Vacature aanmelden

 

Database voor bijbaanstudenten

Naast de mogelijkheid om een vacature op onze website te laten plaatsen, beschikken wij ook over een database gevuld met technische bijbaanstudenten. Deze studenten hebben zich bij ons aangemeld en hebben toestemming gegeven om een professioneel profiel openbaar te maken voor onze klanten.

Heb je interesse in onze databank. Meld je dan hier aan! Je krijgt dan van ons online toegang tot de database en de kans om goede, technische studenten als eerste uit te nodigen voor een gesprek.

Ja, ik wil toegang tot de database!