Michelle Kaasenbrood

Michelle  Kaasenbrood
Naam: Michelle Kaasenbrood

Over Michelle:

 
Persoonlijk
Mijn naam is Michelle Stoltenborg-Kaasenbrood, 27 jaar. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Velserbroek. In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden om te zwemmen, lessen als bodypump te volgen en loop ik hard.

Ambities
In 2014 heb ik de opleiding HRM aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en ben ik gaan werken als HRM medewerkster. Vanaf 2016 ben ik gestart bij BK, waar ik de mogelijkheid heb gekregen om aanvullend diverse certificaten op het gebied van salarisadministratie te behalen. Vanuit mijn functie bij BK ben ik in 2016 ook ondersteuning gaan bieden aan Prefound. Na ruim 4 jaar voor zowel BK als Prefound gewerkt te hebben, heb ik per maart 2020 de overstap gemaakt naar Prefound om mijn werkzaamheden uit te kunnen bouwen en mij volledig te richten op alle zaken op het gebied van HRM en salarisadministratie bij Prefound. Ik werk hier met erg veel plezier!

Aan de slag
Voor mij is het belangrijk om te zorgen dat alle zaken op het gebied van HRM en salarisadministratie goed geregeld zijn, zodat iedereen in dienst van Prefound zijn/haar werk goed en prettig kan uitvoeren. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met mij op!