Michelle Kaasenbrood

Michelle  Kaasenbrood
Naam: Michelle Kaasenbrood

Over Michelle:

Persoonlijk
Mijn naam is Michelle Stoltenborg-Kaasenbrood, 26 jaar. Ik ben samen met mijn man woonachtig in Velserbroek. Ik breng graag veel tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden om te zwemmen of lessen als bodypump en spinnen te volgen.

Ambities
In 2014 heb ik de opleiding HRM aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en ben ik gaan werken als HRM medewerker. In 2016 ben ik gestart bij BK, waar ik de mogelijkheid heb gekregen om diverse certificaten op het gebied van salarisadministratie te behalen. De opgedane kennis en ervaring pas ik graag toe in mijn huidige functie. Op dit moment ondersteun ik zowel BK als Prefound op het gebied van HRM en salarisadministratie, wat ik met erg veel plezier doe!

Aan de slag
Voor mij is het belangrijk om te zorgen dat alle zaken op het gebied van HRM en salarisadministratie goed geregeld zijn, zodat iedereen in dienst van Prefound zijn/haar werk goed en prettig kan uitvoeren. Mocht je vragen hebben, hoor ik dit natuurlijk graag!