Pieter Bakker

Pieter  Bakker
Naam: Pieter Bakker
Mobiel: (06) 4097 4363

Over Pieter:

Persoonlijk
Mijn naam is Pieter Bakker, 24 jaar en woonachtig in Santpoort-Noord. Na mijn studie heb ik eerst een tijdje in de sales gewerkt, wat ooit begon als bijbaan en uiteindelijk mijn vaste baan werd. Na een tijdje had ik wel genoeg van de eentonige werkzaamheden als verkoper voor stroom en gas waardoor ik op zoek ging naar meer diepgang. Die diepgang heb ik uiteindelijk gevonden in de detacherings/werving en selectiebranche waar ik nog steeds met alle plezier in werk en ook in wil blijven werken.

Ambities
Voordat ik bij Prefound kwam te werken werkte ik bij NU-aandeslag, een werving en selectiebureau voor vast en tijdelijk personeel. NU-aandeslag is de organisatie van mijn vader waar wij ons met z’n tweeën voor inzetten.

Na 4 leerzame jaren vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging, ik wilde graag werken voor een grotere organisatie waarbij de collegialiteit hoog in het vaandel staat. Na het eerste gesprek wist ik eigenlijk al dat Prefound voor mij de ideale werkgever is waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Bemiddeling
Detachering is maatwerk, elk persoon en elke opdrachtgever is anders. Dat is ook wat het werk leuk maakt, de afwisseling van kandidaten die ieder een eigen beeld hebben van wat hij of zij wil bij een nieuwe werkgever.
Je dient goed te luisteren en vragen te stellen over wat de kandidaat wilt, en net zo belangrijk, wat de organisatie wilt. Hierin een passende match vormen is waar ik mij het liefst voor inzet en tevens de kracht van Prefound.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de bouw? Neem contact met mij op of bekijk de functies die wij beschikbaar hebben.

Vacatures in de bouw

Actieve vacatures: