Femke de Fries

Femke de Fries
Naam: Femke de Fries

Over Femke:

  • Allround administratie

Persoonlijk

Mijn naam is Femke de Vries en ik woon in Schermerhorn met mijn man, zoon en twee dochters. In het weekend ga ik graag met mijn gezin naar het strand of het bos om lekker uit te waaien of we spreken gezellig af met vrienden. Tussen de weekenden door ben ik de meeste dagen bij BK te vinden waar ik met veel plezier werk.

Ambities

Na een studie bedrijfseconomie ben ik jarenlang werkzaam geweest in een familiebedrijf in de (papier)recyclingbranche. Het was mooi om te werken met een groot deel van mijn familie, maar op een gegeven moment werd het tijd voor iets nieuws en dat werd BK Professionals! Voor mij was de branche nieuw, maar het is heel interessant. Het is een kunst om werknemer en werkgever te verbinden in elkaars ambitie en ik zie dat ons team zich daar met veel passie en plezier voor inzet. Zelf ben ik ondersteunend in de financieel administratieve processen. Het is leuk, uitdagend en geen dag is hetzelfde.

Detacheren

Ik ben de stille kracht van ons team, werk achter de schermen. Ik zorg er mede voor dat de bemiddeling op het gebied van administratieve processen zo soepel mogelijk verloopt.