Jack Zuidam

Jack  Zuidam
Naam: Jack Zuidam

Over Jack:

Persoonlijk:

In de eerste helft van 2018 heb ik met plezier stage gelopen bij BK Professionals. Ik heb toen vele aanpassingen en aanbevelingen kunnen doen om de online positie te verbeteren. Nu ruim een jaar later werd ik gevraagd om Simone te vervangen tijdens haar zwangerschapverlof. Ik hoefde daar niet lang over na te denken en was erg blij dat ik werd benaderd door Gideon. De komende maanden hoop ik Simone zonder problemen te kunnen vervangen. Ik ben geboren en woonachtig in IJmuiden, mijn hobby's zijn fitness, kickboks en motor rijden.


Ambities:

Voor de zomer van 2019 zal ik afgestuurd zijn van de opleiding Business Studies - Marketing. Het is mijn ambitie om online expert te worden en organisaties te helpen groeien. Naast mijn studie ben ik begonnen met ondernemen en ondersteun ik andere ondernemers bij het verbeteren van hun website, marketing en communicatie. Bij Prefound wil ik waardevol zijn door de persoonlijke aanpak en aandacht door te voeren in de communicatie. Tijdens mijn periode bij Prefound hoop ik bij te kunnen dragen aan de groei van deze prachtige organisatie.


Bemiddeling:

Tijdens mijn stage bemiddelde ik tussen opdrachtgevers en stagiairs. Dit vond ik erg leuk om te doen. Nu ondersteun ik zowel de adviseurs als de huidige stagiair bij dit proces. Er is veel concurrentie op de markt en relatief weinig aanbod aan technici. Ik hoop met mijn werkzaamheden te kunnen bijdragen aan het onderscheidend vermogen van Prefound en werkzoekende helpen de juiste keuze te maken.

 

Actieve vacatures: