Tom Hoejenbos

Tom  Hoejenbos
Naam: Tom Hoejenbos
E-mail: tom@prefound.nl
Mobiel: (06) 1316 4801

Over Tom:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Bouwkunde
  • Arbo & Veiligheid
  • Asbest

Persoonlijk

Mijn naam is Tom Hoejenbos, 28 jaar en opgegroeid in Lisse in een groot gezin van 6 kinderen. Momenteel woon ik nog steeds met veel plezier in Lisse met mijn vriendin en twee kinderen. Naast alle leuke gezinsactiviteiten ben ik in het dagelijks leven erg sportief en ben ik nog regelmatig op de voetbalvelden te vinden.

Ambities

Met een commerciële opleiding en enkele jaren werkervaring binnen de bouwkundige branche zit ik als adviseur bouwkunde erg fijn op mijn plek. De afwisseling in de functie, het gehele detacheringstraject begeleiden en ook het vele mensencontact passen hierin erg bij mij. Het leuke binnen Prefound is dat je van alle markten thuis moet zijn. Vanaf het eerste contact met een kandidaat en bedrijf, naar het opstellen van het contract tot en met de begeleiding en coaching tijdens de detacheringsperiode.

Bemiddeling

Ik adviseer, jij regisseert!
Detachering staat voor mij in het teken van luisteren en inventariseren. Ik luister graag naar jou als persoon, wat zijn jouw talenten en uitdagingen voor nu en in de toekomst? Zodra ik een goed beeld heb gekregen van jou en jouw wensen, duik ik in mijn netwerk en zoek ik naar een passend bedrijf. Jij bepaalt bij wie je wordt voorgesteld. Vervolgens breng ik jou in contact met mijn opdrachtgevers. Ook zorg ik voor een goed begeleidingstraject indien je aan de slag gaat bij één van mijn opdrachtgevers. Zo kijken wij naar jouw loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen detachering fungeer ik als spil tussen vraag en aanbod. Zoek jij een baan in de bouw? Neem contact met mij op.

Actieve vacatures: