Mikki Hoogenboom

Mikki  Hoogenboom
Naam: Mikki Hoogenboom

Over Mikki:

 

Persoonlijk
Ik ben Mikki, de nieuwe medewerker Marketing & Communicatie bij Prefound. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Alkmaar en in mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik houd van surfen en het strand. Daarnaast reis ik graag en veel, heerlijk met de backpack op avontuur.


Ambities
Na mijn studie International Communication Management in Den Haag kwam ik terecht in de online marketing voor software en online business. In de afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in content en social media marketing, waarin ik mijn passie voor schrijven goed kwijt kan. Bij Prefound zal ik naast mijn specialisatie ook verantwoordelijk zijn voor de marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Juist deze afwisseling en dynamiek is iets waar ik energie van krijg en gemotiveerd door raak.


Detacheren
De detacheringsbranche is voor mij compleet nieuw. Ik vind het erg leuk om na mijn ervaring in de softwaremarketing eens iets totaal anders te doen en mijzelf echt te verbinden met mensen. Het idee dat mijn werkzaamheden bijdragen aan een goede match tussen medewerker en organisatie zorgt voor een motivatie om het elke dag een beetje beter te doen.