Mikki Hoogenboom

Mikki  Hoogenboom
Naam: Mikki Hoogenboom

Over Mikki:

Persoonlijk

Ik ben Mikki, 28 jaar en de eindverantwoordelijke voor alle marketing en communicatie bij Prefound. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Alkmaar en woon samen met mijn man en zoontje. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het strand om te surfen en ga ik graag uit eten. Ik heb een enome passie voor reizen en ben altijd bezig met een nieuwe reis of bestemming.

Ambities

Na mijn studie International Communication Management in Den Haag kwam ik terecht in de online marketing voor software en online business. In de afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in content en social media marketing, waarin ik mijn passie voor schrijven goed kwijt kan. Bij Prefound ben ik naast mijn specialisatie ook verantwoordelijk voor de marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Juist deze afwisseling en dynamiek is iets waar ik energie van krijg en gemotiveerd door raak. Ik vind het leuk om bezig te zijn met het verbeteren en verbreden van onze communicatie. Naar onze medewerkers, naar kandidaten en naar onze klanten.

Bemiddeling 

Hoewel ik vanuit mijn functie niet direct betrokken ben bij de bemiddeling van onze medewerkers, is het mijn taak als marketeer wel om ervoor te zorgen dat er te bemiddelen valt. Ook voor mij is het dus erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van het proces. Ik vind het erg leuk om na mijn ervaring in de softwaremarketing eens iets totaal anders te doen en mijzelf echt te verbinden met mensen. Het idee dat mijn werkzaamheden bijdragen aan een goede match tussen medewerker en organisatie zorgt voor een motivatie om het elke dag een beetje beter te doen.