Hoe werkt het?

Prefound biedt studenten de mogelijkheid hun opleiding en carrière vorm te geven tijdens een technische stage. Als bemiddelaar in de bouw en techniek zien wij het als onze maatschappelijke plicht om studenten te assisteren bij het vinden van een passende (afstudeer)stage. Dit doen wij door kosteloos studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen voor een stage.

 

 

Een stage als vliegende start voor je carrière

 

Wanneer je als student net van school komt en opzoek gaat naar een baan, kijken werkgevers vaak naar de ervaring die jij tijdens je stage hebt opgedaan. Daardoor heeft de stage die jij loopt grote invloed op de richting van jouw toekomstige loopbaan.

Maak een goede keuze, zou je zeggen. Echter blijkt in de praktijk dat het niet altijd even gemakkelijk is om een technische stageplek te vinden die aansluit bij jouw opleiding en bij jouw interesse. Daarom werken wij samen met diverse scholen en organisaties en faciliteren wij het proces voor het vinden en vindbaar maken van stageplekken in de technische sector.

.

Interesse?

 

Doe jij momenteel een technische opleiding en ben jij opzoek naar een meeloop- of afstudeerstage? Reageer dan op een beschikbare stage of afstudeerstage via de sollicitatieknop onderaan de vacature, eventueel aangevuld met een motivatie. Vermeld in het veld “Motivatie” duidelijk per welke datum en voor hoeveel dagen per week je een stage zoekt en wat jouw motivatie is voor de stage.

Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen, brengen wij jou in contact met de betreffende organisatie en wie weet begin jij binnenkort wel aan jouw eerste stap in jouw technische carrière!

Voor wie?

 

Ben jij een MBO-, HBO- of WO-student met technische opleiding? En wil jij jouw talent, kennis en passie voor je vakgebied inzetten door bij een interessante organisatie een (afstudeer)stage te lopen?

Wij zoeken technische studenten die bezig zijn met een opleiding zoals bouwkunde, technische bedrijfskunde of engineering. Wil jij praktijkervaring opdoen bij een technische organisatie of vernieuwend onderzoek doen binnen de technische vakgebieden waarin wij actief zijn? Bekijk dan snel onze vacatures!

Gratis loopbaan advies na afstudeerstage

 

Als bonus bieden wij alle afstudeerders na afloop van hun stage een kosteloos en vrijblijvend loopbaanadviesconsult aan. Hierin gaan we dieper in op jouw competenties, de vakken en werkzaamheden die je aanspreken, jouw wensen op lange en korte termijn en wat er past bij jou als persoon. 

Deze gegevens combineren we met onze uitgebreide inhoudelijke kennis van de diverse branches zodat we je een eerlijk advies kunnen geven over jouw mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt. Uiteraard helpen wij jou ook graag met het vinden van jouw eerste echte baan.

Technische stage vacatures


Bekijk hier ons volledige aanbod stage en afstudeerplaatsen.

Afstudeerstages


Bekijk hier het aanbod afstudeerstages

Stages per provincie en niveau

Stages per vakgebied

Stages bij Advies- Ingenieursbureaus

Stages bij Aannemers of Installateur

Stages bij Machinebouwers en Constructiebedrijven

Stages bij Architectenbureau

Stages bij Productiebedrijven / Industrie