Hoe werkt het?

Prefound biedt studenten de mogelijkheid hun opleiding en carrière vorm te geven tijdens een technische stage. Als technisch bemiddelaar zien wij het als onze maatschappelijke plicht om studenten te assisteren bij het vinden van een passende (afstudeer)stage. Dit doen wij door kosteloos studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen voor een stage.

 

 

Belangrijke keuze voor de toekomst

Werkgevers kijken bij starters vaak naar stage ervaring. Daardoor bepaalt de keuze voor een stage al voor een groot deel de richting van jouw toekomstige loopbaan.

Het vinden van een technische stageplek die aansluit op kennis en interesse, blijkt in de praktijk lastig. In samenwerking met diverse scholen en bedrijven biedt Prefound studenten hulp bij het zoeken naar een geschikte stageplek.

Interesse?

Reageer dan op een beschikbare stage of afstudeerstage via de sollicitatieknop onderaan de vacature, eventueel aangevuld met een motivatie. Vermeld in het veld “Motivatie” duidelijk per welke datum en voor hoeveel dagen per week je een stage zoekt en wat jouw motivatie is voor de stage.

Voor wie?

Ben jij een MBO-, HBO- of WO-student met technische opleiding? En wil je jouw talent, kennis en passie voor je vakgebied inzetten door bij interessante bedrijven een (afstudeer)stage te lopen?

Wij zoeken technische studenten die bezig zijn met een opleiding en praktijkervaring of vernieuwende onderzoeken willen doen binnen de technische vakgebieden waarin wij actief zijn.

Gratis loopbaan advies na afstudeerstage

We bieden alle afstudeerders na afloop van hun stage een kosteloos en vrijblijvend loopbaanadviesconsult aan. Hierin gaan we dieper in op jouw competenties, de vakken en werkzaamheden die je aanspreken, jouw wensen op lange en korte termijn en wat er past bij jou als persoon.

Deze gegevens combineren we met onze uitgebreide inhoudelijke kennis van de diverse branches zodat we je een eerlijk advies kunnen geven over jouw mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt. Indien gewenst kunnen we je uiteraard ook helpen met het vinden van jouw eerste baan.

Technische stage vacatures


Bekijk hier ons volledige aanbod stage en afstudeerplaatsen.

Afstudeerstages


Bekijk hier het aanbod afstudeerstages

Stages per provincie en niveau

Stages per vakgebied

Stages bij Advies- Ingenieursbureaus

Stages bij Aannemers of Installateur

Stages bij Machinebouwers en Constructiebedrijven

Stages bij Architectenbureau

Stages bij Productiebedrijven / Industrie