Dennis Krook

Dennis  Krook
Naam: Dennis Krook
Mobiel: (06) 1741 1574

Over Dennis:

Persoonlijk

Mijn naam is Dennis Krook, 18 jaar oud en woonachtig in Limmen. Ik studeer Technische Bedrijfskunde op Hogeschool Inholland in Alkmaar, naast mijn opleiding sport ik regelmatig en breng ik tijd door met mijn vrienden en familie. Daarnaast werk ik ook nog in mijn vrije tijd, dit doe ik bij een strandtent in Castricum aan Zee.

Ambities

Op het moment zit ik in mijn tweede jaar van de studie Technische Bedrijfskunde van Inholland Alkmaar. Om gelijk het eerste half jaar van het tweede studiejaar stage te lopen vind ik heel prettig, aangezien je hier veel ervaring opdoet. Bij BK Professionals ben ik terecht gekomen op de marketingafdeling. Mijn ambities is om steeds meer kennis en praktijkervaring op te doen op het gebied van online-marketing en communicatie. Om mijzelf hierin te ontwikkelen denk ik dat ik bij BK Professionals op de juiste plek ben.

Detacheren

Voor mij is bemiddelen of detacheren een heel mooi vak, aangezien hierdoor de juiste mensen op de juiste plek worden gezet. De concurrentie in de bemiddeling en detachering is heel groot. BK Professionals onderscheidt zich van de concurrentie om op hun eigen unieke manier waarop zij kandidaten en opdrachtgevers benaderen.

Actieve vacatures: