Dirk Jan Wit

Dirk Jan  Wit
Naam: Dirk Jan Wit
Mobiel: (06) 4634 6161

Over Dirk Jan:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Bouwkunde
  • Arbo & Veiligheid

Het prachtige vak van detachering naar een hoger niveau tillen. Dát was voor mij de reden om in 2011 BK Professionals op te zetten. En dat blijft nog elke dag mijn grote drijfveer.

Oprichting

Het vak detachering naar een hoger niveau tillen. Dát was voor mij de reden om in 2011 BK Professionals op te zetten. En dat blijft nog elke dag mijn grote drijfveer.

Persoonlijk

Architectuur en techniek interesseerden mij al toen van jongs af aan. Mijn keuze voor de studie Bouwkunde was dan ook niet meer dan logisch. Na het afronden van deze studie - inclusief twee stages in de bouw – koos ik bewust voor een meer generalistische vervolgstudie: Technische Bedrijfskunde. Daaruit vloeide een succesvolle baan in de arbeidsbemiddeling voort.

Verbinden van ambities

Vijf jaar werkte ik als consultant bouwkunde bij een bemiddelingsbureau waar commercie, management en techniek hand in hand gingen. Ruim zeventig bouwkundig techneuten zette ik in die periode succesvol in bij opdrachtgevers en hielp ik verder met hun carrière. Ik zag veel mogelijkheden om het werkgeverschap en de begeleiding te optimaliseren en met BK Professionals breng ik dit nu al enkele jaren in de praktijk. Nog altijd ben ik trots op ons bureau dat dankzij de unieke aanpak overtreft op kwaliteit, betrouwbaarheid en vakinhoud. Wij verbinden ambities, voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

.

Actieve vacatures: