Gideon Kueter

Gideon  Kueter
Naam: Gideon Kueter
Mobiel: (06) 2390 1050

Over Gideon:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechiek
  • Procestechniek
  • Industriële veiligheid en kwaliteit

Vrijwel vanaf de start ben ik betrokken geweest bij de opbouw van de organisatie. Een professionele organisatie met een oprechte en kwalitatief goede dienstverlening opzetten, was voor mij de reden om in 2011 samen met Dirk Jan het avontuur aan te gaan. Door onze verschillende achtergronden hebben we onze ervaringen kunnen gebruiken om iets moois op te bouwen. Plezier in het werk, oprechtheid en inhoudelijk écht weten waar het over gaat was en is nog steeds onze leidraad hierin. 

Interesse

Van jongs af aan heb ik altijd grote interesse gehad in de techniek. Een puur technische opleiding sloot alleen niet helemaal aan bij mij als persoon. Na mijn opleiding bedrijfskunde ben ik dan ook bewust terechtgekomen in de technische arbeidsbemiddeling. Na bijna 5 jaar gewerkt te hebben bij een bemiddelingsbureau op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek was ik toe aan een nieuwe stap. 

Kwaliteit

De wensen van de opdrachtgevers en de kandidaat staan voor mij altijd voorop. Een goede inventarisatie, inhoudelijke kennis en een goed en eerlijk advies zijn essentieel voor het vinden van de beste oplossing voor de klant. Door het geven van een inhoudelijk loopbaanadvies help ik kandidaten bij het vinden van een geschikte functie die aansluit bij hun kwaliteiten, wensen en ambities. Daarnaast vormen de ontwikkeling van de kandidaat en een goede voortgang van de werkzaamheden bij de opdrachtgever voor mij persoonlijke speerpunten, die in mijn ogen niet mogelijk zijn zonder intensief en persoonlijk onderling contact.

.

Actieve vacatures: