Gideon Kueter

Gideon  Kueter
Naam: Gideon Kueter
Mobiel: (06) 2390 1050

Over Gideon:

Specialist voor de vakgebieden:

• Werktuigbouwkunde
• Elektrotechiek
• Procestechniek
• Industriële veiligheid en kwaliteit

Er alles aan doen om echt te achterhalen wat iemand zoekt en daar samen en in vertrouwen naar op zoek te gaan. Dat was de gedachten bij het opzetten van ons bedrijf. In 2011 ben ik samen met Dirk Jan dit avontuur aangegaan. We kwamen er ook al snel achter dat zowel onze klanten als de werkzoekende onze manier van aanpak als erg prettig ervaren. Plezier in het werk, oprecht geïnteresseerd zijn, écht weten waar het over gaat maar vooral ook elkaar vertrouwen in de samenwerkt. Dat was en is nog steeds onze leidraad.

Interesse

Van jongs af aan heb ik altijd grote interesse gehad in de techniek. Een puur technische opleiding was echter aan mij niet besteed. Maar na mijn opleiding bedrijfskunde ben ik daarom wel bewust terechtgekomen in de technische arbeidsbemiddeling. Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij een bemiddelingsbureau op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek was ik toe aan een nieuwe stap om het op mijn eigen manier te kunnen doen.


Kwaliteit

De wensen van de opdrachtgevers en de kandidaat staan voor mij altijd voorop. Een goede inventarisatie, inhoudelijke kennis en een goed en eerlijk advies zijn essentieel voor het vinden van de beste oplossing voor de klant. Door het geven van een inhoudelijk advies help ik kandidaten bij het vinden van een geschikte functie die aansluit bij hun kwaliteiten, wensen en ambities. Daarnaast vormen de ontwikkeling van de kandidaat en zijn of haar plezier in het werk voor mij persoonlijke speerpunten. In mijn ogen niet mogelijk zijn zonder intensief en persoonlijk onderling contact.

Deze manier van werken vragen wij ook van onze andere adviseurs. Wij besteden dan ook heel veel aandacht aan te kennis en de kwaliteiten van ons hele team waardoor het voor jou als werkzoekende of als klant niet uit maakt wie je helpt bij de zoektocht.

 

.

Actieve vacatures: