Lorenzo Borhem

Lorenzo  Borhem
Naam: Lorenzo Borhem
Mobiel: (06) 3441 3700

Over Lorenzo:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechiek
  • Procestechniek
  • Industriële veiligheid en kwaliteit

Persoonlijk

Bemiddelen tussen werkgevers en werkzoekenden, het adviseren als tussenpersoon en het assisteren van juiste carrière keuzes geeft veel voldoening. Vanuit mijn enthousiasme en oprechte betrokkenheid vind ik het uitdagend om de juiste schakel te zijn tussen vraag en aanbod van technische vacatures. Andersom luister ik graag naar de wensen van klanten en garandeer ik mijn volledige toewijding aan het desbetreffende vraagstuk. Verder ben ik een geboren Purmerender met een grote passie voor fietsen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en amuseer graag mijn omgeving middels het creëren van een prettige en informele sfeer zowel privé als tijdens mijn werk.

Ambities

Mijn ambities hebben voornamelijk betrekking op mijn persoonlijke ontwikkeling. Binnen Prefound probeer ik te groeien als persoon en mijzelf te profileren als vaste waarde voor het bedrijf. In mijn eerste maanden als Adviseur heb ik veel inhoudelijke kennis over de markt opgedaan. In combinatie met het zakelijke aspect is het een functie met gigantische uitdagingen. De komende jaren hoop ik veel te kunnen betekenen voor Prefound.

Detacheren

Bemiddeling in de vorm van detachering is per definitie een vak met veel uitdaging. Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. In de technische branche is momenteel veel vraag. De markt trekt aan, maar vooralsnog is het voor veel mensen lastig om de juiste speld in de hooiberg te vinden. Vanuit onze oprechte gretigheid bieden wij als Prefound de juiste hulp voor het vormgeven van een nieuwe toekomst van onze kandidaten en medewerkers.