Lorenzo Borhem

Lorenzo  Borhem
Naam: Lorenzo Borhem
Mobiel: (06) 3441 3700

Over Lorenzo:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechiek
  • Procestechniek
  • Industriële veiligheid en kwaliteit

Persoonlijk

Bemiddelen tussen werkgevers en werkzoekenden, het adviseren als tussenpersoon en het assisteren van juiste carrière keuzes geeft veel voldoening. Vanuit mijn enthousiasme en oprechte betrokkenheid vind ik het uitdagend om de juiste schakel te zijn tussen vraag en aanbod van technische vacatures. Andersom luister ik graag naar de wensen van klanten en garandeer ik mijn volledige toewijding aan het desbetreffende vraagstuk. Verder ben ik een geboren Purmerender met een grote passie voor fietsen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en amuseer graag mijn omgeving middels het creëren van een prettige en informele sfeer zowel privé als tijdens mijn werk.

Mijn Doel

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest voor Prefound, leer ik nog elke dag. Wat ik interessant vind is met name de diversiteit aan techneuten en hun verhalen. Het is dan ook mijn ambitie om alle kennis te vergaren, en deze informatie te delen met de rest van de markt. Wij merken dat veel kandidaten nog niet weten wat voor richtingen en mogelijk er zijn, zowel op starter als senior niveau. Het adviseren en bemiddelen op basis van dit soort vragen vanuit de kandidaat, is hetgeen waar ik nog dagelijks energie van krijg. Anderzijds geldt dit ook nog steeds aan de kant van de opdrachtgever, er zijn namelijk diverse manieren om een gat in de bezetting op te vullen. Prefound geeft mij de mogelijkheid om dit soort vragen vakkundig te beantwoorden, en de middelen in te zetten welke nodig zijn.

Bemiddeling

Bemiddeling in de vorm van detachering is per definitie een vak met veel uitdaging. Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. In de technische branche is momenteel veel vraag. De markt trekt aan, maar vooralsnog is het voor veel mensen lastig om de juiste speld in de hooiberg te vinden. Vanuit onze oprechte gretigheid bieden wij als Prefound de juiste hulp voor het vormgeven van een nieuwe toekomst van onze kandidaten en medewerkers.