Mike van der Toorn

Mike van der Toorn
Naam: Mike van der Toorn
Mobiel: (06) 4247 8528

Over Mike:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Werktuigbouw
  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek

Persoonlijk:

Als persoon heb ik veel affiniteit met commercie en techniek. Bij Prefound heb ik de kans gekregen om deze twee factoren met elkaar te combineren. Mijn voldoening haal ik uit het helpen en adviseren van technici op de arbeidsmarkt. Ik luister graag naar de wensen en behoeften van zowel onze kandidaten als klanten om vervolgens de beste match te vinden. Ik heb een grote passie voor voetbal en fitness. Daardoor ben ik ook iedere dag met sport bezig en daar krijg ik energie van!

Ambities:


Het is mijn ambitie om een waardevolle kracht binnen het team van Prefound te zijn en mij de komende jaren te ontwikkelen. Samen met mijn collega’s van de branches WTB, elektro- en procestechniek heb ik veel kennis opgedaan van de markt. Het is mijn streven om deze kennis voortdurend in te zetten om op het hoogste niveau te kunnen adviseren. Ik hoop dat ik de komende jaren veel kan betekenen voor enthousiaste kandidaten, opdrachtgevers en uiteraard voor ons team.

Bemiddeling:

Detacheren is een leuk en uitdagend vak. Er is veel vraag naar technici en het is de passie van Prefound om de juiste kandidaten in contact te brengen met de juiste klanten. Dit doen wij door te streven voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. De inhoud is het belangrijkst en hier besteden wij veel aandacht aan. Wij kijken naar de persoon en zijn/haar ambities en ik ga graag aan de slag om dit mogelijk te maken.

Actieve vacatures: