Mitch Vonk

Mitch  Vonk
Naam: Mitch Vonk

Over Mitch:

Persoonlijk

Mijn naam is Mitch Vonk, 23 jaar oud en woonachtig in Julianadorp. Ik ben een vierdejaars SBRM-student aan NHL Stenden in Leeuwarden. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en fitness. Daarnaast ben ik graag met mijn familie en vrienden.

Ambities

Ik ben momenteel bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie bij Prefound en tegelijkertijd houd ik mij bezig met de online marketing, het opzetten van een goededoelenprogramma en duurzaam ondernemen. Hieruit voorvloeiend komt mijn ambitie, namelijk ondernemen. In de toekomst zou ik – nadat ik mijn masteropleiding Finance aan de VU heb afgerond – graag een eigen bedrijf willen beginnen gericht op coaching, e-commerce of iets in deze richting.

Detacheren

Detachering in de techniek vind ik persoonlijk interessant en leerzaam. Daarom heb ik gekozen voor Prefound – een detacheringsbureau – die zich onderscheidt, doordat zij professionals met ambities in de techniek van persoonlijk deskundig advies voorzien in een rustgevende setting met oprechte aandacht voor de kandidaat.

Actieve vacatures: