Simone van der Gaag

Simone  van der Gaag
Naam: Simone van der Gaag
Mobiel: (088) 3216 004

Over Simone:

Persoonlijk

Mijn naam is Simone Klepper-van der Gaag, woonachtig in Santpoort samen met mijn man en dochtertje. Naast veel tijd door brengen met het gezin, ben ik het liefs buiten actief. Tennis en hardlopen doe ik dan ook graag. In Amsterdam heb ik de opleiding HBO Marketing en Communicatie gevolgd. Ik zet mij graag in op alle activiteiten binnen marketing en communicatie met als doel het opbouwen van een langdurige relatie tussen jou en BK Professionals. Graag brengen wij de wensen in kaart en gaan wij aan de slag met het vinden van de juiste plek of kandidaat. Ook vinden wij het belangrijk om te weten wie jij bent en waar jouw interesses liggen zodat wij altijd een passend advies kunnen geven.

Ambities

Aan de slag bij een professionele organisatie om mensen te verbinden, dat sprak mij aan toen ik in aanraking kwam met BK Professionals. Een jong team met veel kennis op diverse (technische) vakgebieden. Voordat ik aan de slag ging bij BK Professionals werkte ik al twee jaar voor BK ingenieurs als Marketing en Communicatiemedewerker. Toen de vraag kwam of ik aan de slag wilde voor BK Professionals hoefde ik niet lang na te denken. Naast arbeidsbemiddeling is de dienstverlening ook erg belangrijk. BK Professionals heeft diverse doelgroepen, zoals opdrachtgevers, medewerkers die aan de slag zijn en potentiële kandidaten die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dat vraagt om verschillende vormen van communicatie-uitingen. Daarom sluit ik mij graag aan bij BK Professionals om te zorgen dat alle communicatie rondom de bemiddeling goed verloopt.

Aan de slag

Arbeidsbemiddeling zonder onduidelijkheden? Ik zorg er graag voor dat ieder over de juiste middelen beschikt en goed geïnformeerd is. Dat geldt uiteraard ook voor de informatie die wij verstrekken aan opdrachtgevers. Daarnaast ligt mijn focus op het onderhouden van de website en social media.

.