ing. Tim Houtenbos

Tim  Houtenbos
Naam: ing. Tim Houtenbos
E-mail: tim@prefound.nl
Mobiel: (06) 1427 7591

Over Tim:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Bouwkunde
  • Arbo & Veiligheid
  • Asbest

Persoonlijk

Geboren en getogen in het mooie kustplaatje Bergen (NH). Opgegroeid in een bouwkundige familie en als enige van de drie broers daarin verder gestudeerd. Inmiddels woonachtig met mijn vrouw en twee kinderen in Alkmaar. Naast veel tijd besteden aan gezin en werk, blijft er nog wat tijd over voor mijn andere passie, namelijk basketbal!

Ambities

Het veelzijdige van deze functie, maakt het voor mij boeiend om op verschillende onderdelen de verdieping te zoeken. Zowel op het vlak van werkgeverschap (HR), accountmanagement, het vakgebied Bouwkunde en de rol als coach! Door mijn eerdere ervaring vanuit de detachering als onderwijshuisvesting, ben ik van mening een goed en inhoudelijk adviseur te zijn. Hierin wil ik blijven leren om op alle onderdelen goed te blijven functioneren!

Bemiddeling

Binnen het vakgebied van detachering fungeer je als spil tussen vraag en aanbod. Voor mij geldt een gedegen inventarisatie bij onze opdrachtgevers, je klant goed kennen en snappen waar de behoefte ligt. Daarnaast de tijd nemen om de kandidaat te leren kennen, weten waar de kwaliteiten en ook de valkuilen liggen. Ook tijdens de detachering fungeer ik als vertrouwenspersoon en goed werkgever waarbij coaching en begeleiding vooropstaat. Goede en open communicatie met zowel de werknemer als opdrachtgever is essentieel! Een prachtig vakgebied om in te werken!

.

Actieve vacatures: