Floriene Beentjes

"Ik voer veel gesprekken en vind het boeiend om met kandidaten te praten en hen te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling."

5 feiten over Floriene

  • Waar word je blij van? Uitjes! Ik ben altijd overal voor in en houd ervan om eropuit te gaan. Oh en achtbanen en waterparken, misschien een beetje kinderachtig maar wel onwijs leuk.
  • Wat heb je gestudeerd/Studeer je? Ik heb bij Hogeschool Inholland de opleiding Business Studies afgerond, hiervoor heb ik de Middelbare Hotelschool gedaan.
  • Wat is je mooiste/leukste reisbestemming? Het verste waar ik ooit ben geweest is de Canarische Eilanden. Als er zon, strand en lekker eten en drinken is, dan ben ik blij. Mijn bucketlistbestemming is een reis richting het Noorderlicht. Met een hondenslee, de sneeuwscooter en naar de rendierboerderij. Dat lijkt mij fan-tas-tisch!


    Het enige is, dat ik totaal niet tegen de koud kan… Daar moet ik nog wat op verzinnen.

  • Wat moeten mensen echt van je weten? Dat ik mij altijd inzet voor mensen. Ik ben behulpzaam ingesteld en zal je altijd proberen te helpen.
  • Wat is je lievelingseten? Kaasstengels met zoetzuresaus en zelfgemaakte appeltaart nét uit de oven.

Even voorstellen

Hi, ik ben Floriene 25 jaar oud en ben bij Prefound werkzaam als Adviseur bijbanen – stages en recruiter. Zelf ben ik afgestudeerd in juni 2023 en weet ik zelf nog hoe lastig het soms kan zijn een leuke en relevante bijbaan of stage te vinden. Ik vind het dan ook onwijs leuk om studenten te helpen bij hun zoektocht. Daarbij help ik graag bij het de voorbereiding op de sollicitatie, hoe kan je jezelf het beste laten zien en waar liggen jouw krachten? Ik stel de vraag achter de vraag zodat we er samen achter komen wat je echt wilt en hoe ik jou hierbij kan helpen!

 

Ook kijk ik graag mee met bedrijven hoe studenten een positieve bijdrage kunnen leveren. Ik vind het leuk om mee te denken met het vormgeven van bijbanen en stages en het matchen van de juiste kandidaat.

Actieve vacatures van Floriene
3 August

Werkvoorbereider Technische Dienst

Heerhugowaard
Op zoek naar een Werkvoorbereider voor een duurzame energieleverancier.
12 October

Calculator / Kostendeskundige Renovatie & Onderhoud Wonen

Alphen aan den Rijn
Jij bent de drijvende kracht achter het voortraject door je technische kennis in te brengen als Calculator / Kostendeskundige Renovatie & Onderhoud Wonen , je nauwkeurig berekende begrotingen, heldere offertes en je heldere communicatie met alle partners en ketenpartners.
26 January

Projectmanager

Alkmaar
Ben jij thuis als Projectmanager in de technische wereld, communicatief ijzersterk en draai jij je hand niet om voor projecten die variëren van enkele machines tot complete installaties en fabrieken?
31 October

Sales Support Engineer

Zaandam
Op zoek naar een Sales Support Medewerker met een kritische blik
17 January

(Starter) Aankomend Projectleider / Junior Project Engineer

Haarlem
Tijdens de plaatsing, bouw, aanpassing of sloop van de productiemachines bedenk je technische oplossingen in overleg met de klant en toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat leveranciers en contractors in de juiste informatie hebben om de installaties op de juiste manier te ontwerpen en bouwen
17 January

Junior Project Engineer (Veelzijdige functie met veel techniek en projectbegeleiding!)

Haarlem
Tijdens de plaatsing, bouw, aanpassing of sloop van de productiemachines bedenk je technische oplossingen in overleg met de klant en toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat leveranciers en contractors in de juiste informatie hebben om de installaties op de juiste manier te ontwerpen en bouwen.
17 January

Hardware Engineer Elektro Machinebouw

Amsterdam
Tijdens het gehele traject van verkoop tot inbedrijfstelling van de installaties ben je het aanspreekpunt voor alle elektrotechnische vragen rondom het project.
17 January

Mechanical Engineer WTB (uitdagende machines)

Amsterdam
Als Mechanical Engineer ben je een belangrijke kracht in een multidisciplinair team die werkt aan het uitwerken van nieuwe projecten
17 January

Junior Coördinator / Planner (Technisch bedrijfskundige)

Beverwijk
Op zoek naar een planner!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Ontdek alle vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.