Veelgestelde vragen ZZP'ers

Op de pagina 'Veelgestelde vragen ZZP'ers' hebben we geprobeerd om alle brandende vragen die je zou kunnen hebben als ZZP'er over ons bedrijf en onze diensten hier te beantwoorden. Wil je meer weten over ons selectieproces of hoe het contact met onze adviseurs verloopt? Of ben je op zoek naar een uitgebreide uitleg over detachering en de toegevoegde waarde? Hier vind je de vragen die wij regelmatig krijgen met een uitgebreid antwoord. Zo kun je vinden wat je zoekt, zonder gedoe.

Mocht je na het doorspitten van deze pagina nog steeds in het duister tasten en de antwoorden niet hebben kunnen vinden bij de veelgestelde vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden al je overige vragen graag.

ZZP'er

Zijn er mogelijkheden voor langdurige samenwerking of alleen voor kortetermijnopdrachten?

Bij Prefound hebben we mogelijkheden voor beide! Zowel korte projectmatige opdrachten als langere opdrachten passeren de revue.

Hoe wordt de communicatie en ondersteuning geregeld tussen het detacheringsbureau en ZZP’ers tijdens opdrachten?

Tijdens jouw opdracht zijn wij niet volledig uit beeld, maar je bent natuurlijk wel zelfstandig aan het werk. Dat betekent dat je zelf contact hebt met de opdrachtgever en als er wat is kaart je dit aan. Natuurlijk zijn wij wel jouw achtervang: is er iets waar je mee zit, zijn er twijfels of onzekerheden of is iets niet duidelijk? Vlieg ons in! Omdat wij bij het hele proces betrokken zijn kunnen wij óf de vraag beantwoorden, óf wij weten aan wie we hem het beste kunnen stellen. Daarnaast voeren wij om de zoveel tijd voortgangsgesprekken, komen wij wel eens langs voor een kopje koffie en zijn wij makkelijk te bereiken per mail, telefoon of Whatsapp.

Hebben jullie een netwerk van opdrachtgevers waar ZZP’ers toegang toe hebben?

Er is geen database van opdrachtgevers, maar onze opdrachtgevers zijn jouw opdrachtgevers! Als je als ZZP'er open staat voor bemiddeling via Prefound dan zetten wij alle middelen in die we hebben. Dat betekent dat de vacatures die wij voorbij zien komen, jij ook in je mailbox krijgt. Warme relaties of bedrijven waar we kansen zien, zijn ook allemaal kansen voor jou. Een geschikte match voor jou zoeken staat bij ons bovenaan.

Welke ondersteuning bieden jullie aan ZZP’ers tijdens en na de opdracht?

Bij Prefound bieden wij jou de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops en cursussen. Van persoonlijke ontwikkeling tot vakgerelateerde verdieping, bij ons heb je meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en voor te bereiden op de volgende stap in jouw (zelfstandige) carrière. Ook als de opdracht bij de huidige opdrachtgever afloopt staan wij altijd open om de samenwerking te verlengen en kijken wij graag met jou mee naar een nieuwe klus!

Welke branches en sectoren bedienen jullie voor ZZP-opdrachten?

Prefound is actief in de techniek, of je nu een vaste baan of een klus als een ZZP’er zoekt. Wij bemiddelen met name in de industrie (E en WTB) en bouw, maar ook installatietechniek en civiele techniek komt voorbij.

Hoe verloopt het proces van matching en plaatsing voor ZZP’ers bij jullie bureau?

Voor ZZP’er is voor ons de weg naar jouw nieuwe baan niet anders dan de weg die een gedetacheerde medewerker (in loondienst) aflegt. In het kort:

  • Inventarisatie
  • Selectie
  • Sollicitaties
  • Keuze advies
  • Coaching

Kijk voor de uitgebreide uitleg hier.

Wat voor soort opdrachten hebben jullie beschikbaar voor ZZP’ers?

Wij hebben opdrachten in alle vormen en maten in de techniek beschikbaar. Dit kan gaan van een werkvoorbereider tot een projectmanager, van kortlopende projecten tot langdurige trajecten zonder vastgesteld einde. Neem vooral eens een kijkje bij onze vacatures voor meer informatie.

Wat gebeurt er als ik solliciteer?

Wanneer je hebt gesolliciteerd voor een functie, zal de betreffende adviseur die direct contact heeft met de opdrachtgever, de mogelijkheden bekijken. Als er passende kansen zijn, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor onder het genot van een kop koffie. Als er op dat moment geen geschikte mogelijkheden zijn, zullen we, met jouw goedkeuring, je profiel bewaren in ons bestand zodat we contact met je kunnen opnemen als er in de toekomst een passende vacature is.

Zijn er kosten verbonden aan de inschrijving of bemiddeling?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving bij ons of de detachering.

Nog andere vragen?

Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.