Aanbrengpremie

Bij Prefound zijn wij voortdurend op zoek naar technici op MBO-, HBO- en WO-niveau die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij zoeken starters of professionals binnen de vakgebieden bouwkunde, civiel, werktuigbouw, elektro, proces en installatietechniek. Zowel op projectbasis als voor vaste functies hebben wij vaak mogelijkheden.

Onze opdrachtgevers zijn zowel grote (internationale) organisaties als kleinere lokale bedrijven. Van producenten tot aannemers en van ingenieursbureaus tot overheden, we hebben altijd wel ergens een leuke functie openstaan en om deze te vullen kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Prefound Aanbrengprogramma

Ken jij iemand in jouw omgeving die werkzaam is binnen één van bovengenoemde vakgebieden en eventueel open staat voor een nieuwe baan of uitdaging? Of misschien iemand die net afgestudeerd is, maar nog geen leuke baan heeft gevonden? Dan bieden wij het aanbrengprogramma.

Als jij ons in contact kunt brengen met een geschikte kandidaat, dan kom je aanmerking voor ons Prefound aanbrengprogramma!

Hoe werkt het?

1. Kandidaat op gesprek bij Prefound – €50,-

Wordt jouw aangedragen kandidaat uitgenodigd voor een gesprek bij ons op kantoor of met een van onze adviseurs? Dan krijg je een cadeaubon t.w.v. €50,- voor Bol.com OF kun je een donatie door ons laten doen van €50,- aan een goed doel OF ontvang je 2 cadeaubonnen t.w.v. €25,- om te delen met de aangedragen kandidaat.

2. Kandidaat tekent contract – €150,-

Tekent jouw aangedragen kandidaat een contract met de opdrachtgever? Dan ontvang je een geldbedrag van €150,- OF kun je €150,- door ons laten doneren aan een goed doel naar keuze.

3. Kandidaat drie maanden in dienst – €300,-

Is jouw kandidaat drie maanden in dienst bij de opdrachtgever? Dan ontvang je een
geldbedrag van €300,- OF kun je €300,- door ons laten doneren aan een goed doel naar keuze.

4. Kandidaat een jaar in dienst – €500,-

Is jouw kandidaat een heel jaar in dienst bij een van onze opdrachtgevers? Dan ontvang
je een geldbedrag van €500,- OF kun je €500,- door ons laten doneren aan een goed
doel naar keuze.

Algemene regels voor deelname

  • Er mag in de afgelopen 12 maanden geen contact zijn geweest tussen Prefound en de aangedragen kandidaat.
  • Je ontvangt de beloning op basis van een contract van 40u per week, voor de duur van een jaar. Anders is de beloning naar rato.
  • Uitbetaling vindt binnen een maand plaats.
  • Bij een tweede contract dat wordt getekend krijgt de aandrager geen nieuwe beloning.
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.