Bouw vacatures

Prefound is jouw partner voor onder andere mbo 4 en hbo bouw vacatures.

Naast industrie, civiele techniek en installatietechniek is bouw één van onze specialisaties. Dit gaat van de eerste ideeën tot het moment dat een project wordt opgeleverd; de eerste tekening tot het daadwerkelijk openen van de deuren! Prefound heeft de banen in de bouw waar jij naar op zoek bent.

Vacatures bouw

De bouw is een heel brede sector en zo ook de vacatures. Van woningbouw en kantoren tot zorgcomplexen, van retail tot renovatieprojecten. Bouw vacatures zijn zo breed als jij wil en Prefound heeft de specialisatie om samen met jou te kijken wat past. Met onze diverse en ruime ervaring weten wij de juiste match te maken tussen jou en de werkgever en kunnen wij meedenken met de juiste, passende baan.

Branches

Naast mbo 4 en hbo bouw banen hebben wij ook banen in de civiele techniek, installatietechniek en industrie. Omdat wij breed georiënteerd zijn als detacheringsbureau zijn wij thuis in de technische markt en komen wij sneller (actuele) bouw vacatures tegen die passen bij jouw specifieke eisen. Omdat wij persoonlijk het gesprek aan gaan en écht luisteren, zijn wij ook op de hoogte van jouw wensen en eisen! Ook als je verder wil kijken dan banen in de bouw en ook open staat voor andere branches, is Prefound de geschikte partner voor jou.

Banen in de techniek

Een nieuwe baan heb je niet zomaar. Het kan een spannende tijd zijn en hoewel er wellicht genoeg bouw vacatures zijn, wil je een goede, weloverwogen keuze maken. Met voldoende gesprekken inventariseren wij jouw behoeftes en zorgen wij dat elk voorstel een echte kanshebber is! Of het nu om een mbo 4 en hbo bouw vacature of bijbaan gaat, wij nemen onze rol in het proces serieus en houden jouw wensen altijd in het vizier.

De weg naar een nieuwe baan

Een goede technische vacature is niet zomaar ingevuld, maar de weg die jij als werkzoekende aflegt is ook belangrijk! Prefound houdt zich actief bezig met een vloeiend lopende candidate journey om op die manier de diverse banen in de bouw met de juiste kandidaat te matchen. Zo beginnen we met een inventarisatie, waar we een persoonlijk, vrijblijvend gesprek voeren. Daarna zetten we verschillende passende bouw banen voor je op een rijtje, begeleiden we je in het sollicitatiegesprek en bieden we keuze advies om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek eindigt. Daarnaast bieden we ook nog eens de hele looptijd van de detachering coaching en begeleiding, om eventuele onduidelijkheden of irritaties op tijd uit de wereld te helpen.

Aan de slag met bouw vacatures

Toe aan een nieuwe technische baan? Prefound denkt niet alleen mee, maar is ook jouw partner als het gaat om advies en bemiddeling. Neem contact met ons op of neem een kijkje bij onze actuele vacatures en wie weet zitten wij volgende week bij elkaar om tafel.

Meest recente vacatures
3 August

Werkvoorbereider Technische Dienst

Heerhugowaard
Op zoek naar een Werkvoorbereider voor een duurzame energieleverancier.
12 October

Calculator / Kostendeskundige Renovatie & Onderhoud Wonen

Alphen aan den Rijn
Jij bent de drijvende kracht achter het voortraject door je technische kennis in te brengen als Calculator / Kostendeskundige Renovatie & Onderhoud Wonen , je nauwkeurig berekende begrotingen, heldere offertes en je heldere communicatie met alle partners en ketenpartners.
26 January

Projectmanager

Alkmaar
Ben jij thuis als Projectmanager in de technische wereld, communicatief ijzersterk en draai jij je hand niet om voor projecten die variëren van enkele machines tot complete installaties en fabrieken?
31 October

Sales Support Engineer

Zaandam
Op zoek naar een Sales Support Medewerker met een kritische blik
17 January

(Starter) Aankomend Projectleider / Junior Project Engineer

Haarlem
Tijdens de plaatsing, bouw, aanpassing of sloop van de productiemachines bedenk je technische oplossingen in overleg met de klant en toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat leveranciers en contractors in de juiste informatie hebben om de installaties op de juiste manier te ontwerpen en bouwen
17 January

Junior Project Engineer (Veelzijdige functie met veel techniek en projectbegeleiding!)

Haarlem
Tijdens de plaatsing, bouw, aanpassing of sloop van de productiemachines bedenk je technische oplossingen in overleg met de klant en toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat leveranciers en contractors in de juiste informatie hebben om de installaties op de juiste manier te ontwerpen en bouwen.
17 January

Hardware Engineer Elektro Machinebouw

Amsterdam
Tijdens het gehele traject van verkoop tot inbedrijfstelling van de installaties ben je het aanspreekpunt voor alle elektrotechnische vragen rondom het project.
17 January

Mechanical Engineer WTB (uitdagende machines)

Amsterdam
Als Mechanical Engineer ben je een belangrijke kracht in een multidisciplinair team die werkt aan het uitwerken van nieuwe projecten
17 January

Junior Coördinator / Planner (Technisch bedrijfskundige)

Beverwijk
Op zoek naar een planner!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Bouw vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.