Industrie vacatures

Prefound is jouw partner voor industrie vacatures.

Naast bouw, civiele techniek en installatietechniek is industrie één van onze specialisaties. Dit gaat van de voedingsmiddelenindustrie tot machinebouwers en metaalbewerking. Van nationaal tot internationaal en van engineers tot projectleiders. Prefound heeft de banen in de industrie waar jij naar op zoek bent.

Vacatures industrie

De industrie is een heel brede sector en zo ook de vacatures. Van een engineer bij een lokaal ingenieursbureau tot inbedrijfsteller bij een internationale machinebouwer. Industrie vacatures zijn zo breed als jij wil en Prefound heeft de specialisatie om samen met jou te kijken wat past. Met onze diverse en ruime ervaring weten wij de juiste match te maken tussen jou en de werkgever en kunnen wij meedenken met de juiste, passende baan.

Branches

Naast industrie banen hebben wij ook banen in de civiele techniek, installatietechniek en bouw. Omdat wij breed georiënteerd zijn als detacheringsbureau zijn wij thuis in de technische markt en komen wij sneller (actuele) industrie vacatures tegen die passen bij jouw specifieke eisen. Omdat wij persoonlijk het gesprek aan gaan en écht luisteren, zijn wij ook op de hoogte van jouw wensen en eisen! Ook als je verder wil kijken dan banen in de industrie en ook open staat voor andere branches, is Prefound de geschikte partner voor jou.

Banen in de techniek

Een nieuwe baan heb je niet zomaar. Het kan een spannende tijd zijn en hoewel er wellicht genoeg industrie vacatures zijn, wil je een goede, weloverwogen keuze maken. Met voldoende gesprekken inventariseren wij jouw behoeftes en zorgen wij dat elk voorstel een echte kanshebber is! Of het nu om een industrie vacature of bijbaan gaat, wij nemen onze rol in het proces serieus en houden jouw wensen altijd in het vizier.

De weg naar een nieuwe baan

Een goede technische vacature is niet zomaar ingevuld, maar de weg die jij als werkzoekende aflegt is ook belangrijk! Prefound houdt zich actief bezig met een vloeiend lopende candidate journey om op die manier de diverse banen in de industrie met de juiste kandidaat te matchen. Zo beginnen we met een inventarisatie, waar we een persoonlijk, vrijblijvend gesprek voeren. Daarna zetten we verschillende passende industrie banen voor je op een rijtje, begeleiden we je in het sollicitatiegesprek en bieden we keuze advies om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek eindigt. Daarnaast bieden we ook nog eens de hele looptijd van de detachering coaching en begeleiding, om eventuele onduidelijkheden of irritaties op tijd uit de wereld te helpen.

Aan de slag met industrie vacatures

Toe aan een nieuwe technische baan? Prefound denkt niet alleen mee, maar is ook jouw partner als het gaat om advies en bemiddeling. Neem contact met ons op of neem een kijkje bij onze actuele vacatures en wie weet zitten wij volgende week bij elkaar om tafel.

Meest recente vacatures
10 June

Aankomend Projectleider Gevelelementen

Spanbroek
Klaar om een volgende stap naar Projectleider te maken? Dan kan deze vacature jouw zeker interesseren!
10 June

Adviseur/Projectleider Onderwijshuisvesting met leidinggevende capaciteiten

Roosendaal

Op deze vestiging in Noord-Brabant wordt een Adviseur/Projectleider Onderwijshuisvesting gevraagd, met voorkeur enige ervaring in een leidinggevende positie. 

10 June

Bouwkundig Projectleider Renovatie

Heemskerk
Vanwege toename van projecten in bewoonde staat, is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een projectleider Renovatie, met voorkeur enkele jaren ervaring!
10 June

Werkvoorbereider Renovatie & Nieuwbouw

Alkmaar
Het kundige team werkvoorbereiding moet worden versterkt! Ben je toe om een volgende stap te maken? 
10 June

Uitvoerder Renovatie en Verduurzamen

Noord-Holland
Voor een aannemer hoofdzakelijk actief in Renovatie & Nieuwbouw zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder in zowel utiliteitsprojecten als woningbouwprojecten! 
10 June

Junior Projectleider Bouwprojecten

Hoorn
Wij zijn op zoek naar een HBO-Bouwkundige met ambities! Heb je enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of projectcoördinator en wil je de stap maken naar projectleiding van projecten in de utiliteit- en woningbouw? Dan kom wij graag met jou in contact.
10 June

Bouwkundig werkvoorbereider - modelleur (junior)

Hoorn
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een starter of junior werkvoorbereider utiliteitsbouw. Ben jij recent afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Dan kom ik graag met jou in contact!
10 June

Projectmanager Onderwijshuisvesting

Alkmaar

Ervaren Projectmanager Onderwijshuisvesting gevraagd die naast projectmanagement binnen het maatschappelijk vastgoed, ook met accountmanagement wordt belast. 

10 June

Servicemedewerker Dagelijks Onderhoud

Heemskerk
Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? En daarnaast onderdeel vormen in een groeiende organisatie? Dan kom ik graag met jou in contact!
10 June

Servicecoördinator Dagelijks Onderhoud

Amsterdam
Geen dag is hetzelfde, dat maakt deze functie voor het bestaande team zo boeiend. Vanwege toename van opdrachten, zoekt het team versterking. Spreekt de functie jou aan, reageer dan snel!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Industrie vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.