Bouwkunde

Bouwkunde is een van de speerpunten waar Prefound groot mee is geworden. Ons succes danken we vooral aan ons uitgebreide netwerk en de diepgaande kennis die we hebben opgebouwd binnen de wereld van de bouw. Maar laten we niet te formeel worden; laten we je meenemen in de wereld van bouwkunde en waarom het zo geweldig is bij Prefound.

Van bouwkundig ontwerp tot realisatie

Bij Prefound zijn we betrokken bij opdrachtgevers in elk stadium van een bouwproject, vanaf de allereerste ideeën tot aan het moment dat de deuren opengaan voor het publiek. We werken samen met architecten- en ingenieursbureaus in de conceptfase, en gaan door tot de aannemers het werk overnemen en zelfs daarna met vastgoedbeheerders voor de exploitatie.

Diverse projecten in de bouwkunde, eindeloze mogelijkheden

Bouwkundige projecten zijn net zo gevarieerd als de kleuren in een regenboog. Daarom zijn onze gedetacheerde medewerkers actief bij een breed scala aan projecten, van woningbouw en kantoren tot zorgcomplexen, retail en renovatie- en restauratieprojecten. Als je van afwisseling houdt, zit je hier op de juiste plek.

Kansen voor iedereen in de bouwkunde

Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde bouwkundige bent, bij Prefound hebben we mogelijkheden voor iedereen. Of je nu net je MBO-, HBO- of WO-diploma hebt behaald, we hebben de juiste uitdaging voor jou. We waarderen diversiteit en geloven dat iedereen iets unieks kan bijdragen aan onze projecten.

Op zoek naar jou!

Ben jij een bouwkundige in de dop of een ervaren rot in het vak? Wil je nieuwe routes verkennen en je talenten inzetten voor spannende bouwprojecten? Zoek dan niet verder. Bekijk onze bouwkundige vacatures en ontdek de kansen die op jou wachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bij Prefound zijn we er om jou te helpen de volgende stap in je bouwkundige carrière te zetten. Samen bouwen we aan de toekomst van de bouwkunde.

Meest recente vacatures
27 May

Projectleider Bouw

Delft
Als Projectleider ben je de spil in het web en draag je de eindverantwoordelijkheid voor het behalen van doelen op het gebied van tijd, kwaliteit en budget.
27 May

Ervaren Projectleider Renovatie

Haarlem
Projectleider gezocht voor een leidend bouw- en vastgoedbedrijf met focus op duurzaamheid en innovatie.
27 May

Projectmanager woning en utiliteitsbouw

Dordrecht
Vanaf het schetsontwerp tot aan de oplevering ben jij de spil en verbindende factor, waarbij je vaak meerdere projecten onder je hoede hebt.
27 May

Tekenaar/Werkvoorbereider

Leiden
Als schakel tussen onze klanten, je collega’s en externe partijen ben jij volop bezig met het voorbereiden van projecten en het controleren van tekeningen.
27 May

Medior/Senior Werkvoorbereider

Dordrecht
Heb je bouwkundig inzicht en wil je aan de slag als Projectvoorbereider binnen de woningbouw en utiliteitbouw?
27 May

Uitvoerder Nieuwbouw

Leusden
Als ervaren Uitvoerder speel je een cruciale rol in de succesvolle uitvoering van de projecten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van de dagelijkse activiteiten op de bouwplaats
27 May

Werkvoorbereider Utiliteitsrenovaties bij Middelgroot Bouwbedrijf

Omgeving Den Haag
Voor een middelgroot bouwbedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Werkvoorbereider met kennis van utiliteitsrenovaties!
27 May

Ervaren Werkvoorbereider particuliere woningbouw

Rotterdam
Heb je bouwkundig inzicht en wil je aan de slag als Werkvoorbereider binnen de woningbouw?
27 May

Projectcoördinator

Regio Dordrecht
Heb jij bouwkundig inzicht en zoek jij een combinatie van werkvoorbereiding, calculatie en projectleiding van kleinschalige projecten?
27 May

Werkvoorbereider exclusieve villabouw

Den Haag
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de bouw van exclusieve villa's!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Vacatures Bouwkunde
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.