Civiele Techniek

Civiele techniek is als de ruggengraat van onze moderne wereld. Het draait om het ontwerpen, plannen en bouwen van essentiële infrastructuur, van wegen tot bruggen en van waterwerken tot tunnels. Bij Prefound zetten we deze discipline in de schijnwerpers, want we weten dat het de sleutel is tot vooruitgang.

Civiele techniek en Prefound

Bij Prefound draait veel om civiele techniek. We zijn gepassioneerd door alles wat te maken heeft met bestekschrijven, ontwerp en werkvoorbereiding in diverse domeinen zoals wegenbouw, ondergrondse infrastructuur en waterbouw. Onze expertise stelt ons in staat om de bouwwereld te versterken en innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Een veranderende wereld

De wereld van civiele techniek staat nooit stil. Verantwoordelijkheden verschuiven voortdurend tussen verschillende partijen, waardoor de behoeften in de sector voortdurend veranderen. Hier bij Prefound begrijpen we dat verandering de enige constante is. Daarom denken we actief mee met onze klanten en bieden we advies over capaciteitsvraagstukken. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of langetermijnuitdagingen, we zijn er om te helpen.

Talent voor elke rol

Bij Prefound hebben we een breed scala aan technische talenten beschikbaar, van starters tot doorgewinterde experts. Of je nu een MBO-, HBO- of TU-achtergrond hebt, we hebben de juiste technische functies voor jou en de juiste technisch professional voor jouw project. Onze klanten omvatten adviesbureaus, overheidsinstanties en aannemers, allemaal betrokken bij toonaangevende projecten in elke fase, van concept tot realisatie.

Ontdek jouw kansen in de civiele techniek

Ben jij een enthousiaste startende of ervaren professional? Zoek je naar nieuwe uitdagingen of wil je deel uitmaken van een inspirerend project? Dan hoef je niet verder te zoeken. Neem een kijkje bij onze civieltechnische vacatures en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Prefound zijn we er om jou te helpen de volgende stap in je carrière te zetten en samen bouwen we aan de toekomst.

Meest recente vacatures
3 November

Projectleider Infra, Water & Natuur bij Ingenieursbureau

Zaandam
Ben jij de Projectleider die projecten in zowel landelijk als stedelijk gebied projecten van begin tot een goed einde brengt
3 November

Projectleider Civiele Techniek

Akersloot
Als projectleider werk je samen in een projectteam om diverse civiel technische projecten uit te werken.
17 October

Civieltechnisch Calculator/Werkvoorbereider Grond- Weg Waterbouw

Haarlem
Heb jij al relevante werkervaring als Civieltechnisch Calculator/Werkvoorbereider en wil je aan de slag in een deskundige omgeving?
17 October

Uitvoerder Infratechniek

Haarlem
Wij zoeken een uitvoerder GWW voor infrastructurele projecten, bouw- en woonrijp maken en sloopwerken. 
17 October

Werkvoorbereider Riolering (Civiele Techniek)

Heerhugowaard/Zaandam
Op zoek naar een proactieve Werkvoorbereider!
17 October

Projectleider integrale projecten openbare ruimte

Heerhugowaard/Zaandam
Breng jij als Projectleider projecten in de openbare ruimte van initiatief naar realisatie?
31 October

Werkvoorbereider voor een moderne aannemer in Amsterdam!

Amsterdam

Werkvoorbereider voor een moderne aannemer in Amsterdam Gezocht!
14 October

Gezocht: Enthousiaste Engineer/Planner Kabels & leidingen (locatie kop Noord-Holland)

Hoorn
Voor uitbreiding van het bedrijfsbureau zoeken wij een enthouisaste planner / servicemedewerker voor onze projecten op het gebied van ondergrondse infra. Natuurlijk is het welkom als je hier ervaren in bent, maar ook als je starter bent of niet eerder in het vakgebied van ondergrondse infra hebt gewerkt kun je bij ons reageren, als je de juiste instelling en ambites hebt dan investeren wij graag in nieuw talent!
31 October

Projectleider Infratechniek te Hoorn

Hoorn
We zijn op zoek naar een betrokken Projectleider.
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Vacatures Civiele Techniek
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.