Civiele Techniek

Civiele techniek is als de ruggengraat van onze moderne wereld. Het draait om het ontwerpen, plannen en bouwen van essentiële infrastructuur, van wegen tot bruggen en van waterwerken tot tunnels. Bij Prefound zetten we deze discipline in de schijnwerpers, want we weten dat het de sleutel is tot vooruitgang.

Civiele techniek en Prefound

Bij Prefound draait veel om civiele techniek. We zijn gepassioneerd door alles wat te maken heeft met bestekschrijven, ontwerp en werkvoorbereiding in diverse domeinen zoals wegenbouw, ondergrondse infrastructuur en waterbouw. Onze expertise stelt ons in staat om de bouwwereld te versterken en innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Een veranderende wereld

De wereld van civiele techniek staat nooit stil. Verantwoordelijkheden verschuiven voortdurend tussen verschillende partijen, waardoor de behoeften in de sector voortdurend veranderen. Hier bij Prefound begrijpen we dat verandering de enige constante is. Daarom denken we actief mee met onze klanten en bieden we advies over capaciteitsvraagstukken. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of langetermijnuitdagingen, we zijn er om te helpen.

Talent voor elke rol

Bij Prefound hebben we een breed scala aan technische talenten beschikbaar, van starters tot doorgewinterde experts. Of je nu een MBO-, HBO- of TU-achtergrond hebt, we hebben de juiste technische functies voor jou en de juiste technisch professional voor jouw project. Onze klanten omvatten adviesbureaus, overheidsinstanties en aannemers, allemaal betrokken bij toonaangevende projecten in elke fase, van concept tot realisatie.

Ontdek jouw kansen in de civiele techniek

Ben jij een enthousiaste startende of ervaren professional? Zoek je naar nieuwe uitdagingen of wil je deel uitmaken van een inspirerend project? Dan hoef je niet verder te zoeken. Neem een kijkje bij onze civieltechnische vacatures en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Prefound zijn we er om jou te helpen de volgende stap in je carrière te zetten en samen bouwen we aan de toekomst.

Meest recente vacatures
24 May

(Junior) Constructeur

Hoorn
Zet je eerste stappen of groei verder als (Junior) Constructeur bij een toonaangevend ingenieursbureau. Werk mee aan innovatieve bouwprojecten.
7 May

Civieltechnisch Projectleider

Leiden
Ben jij een ervaren Civieltechnisch Projectleider op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons team!
7 May

Bijbaan: Civiel Ingenieur

Hendrik-Ido Ambacht
Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven en jezelf blijvend te ontwikkelen? Dan is deze functie perfect voor jou!
7 May

Bijbaan: Junior projectleider civiele techniek

Alkmaar
Staat kwaliteit hoog bij jou in het vaandel? En wil jij alvast ervaring op doen als civiel techneut?
24 April

(Junior) Commercieel Adviseur

Alkmaar

Jij haalt toch ook geen energie uit een hele dag op LinkedIn speuren naar die ene perfecte kandidaat? Nee? Mooi, wij ook niet.

21 June

Werkvoorbereider voor een moderne aannemer in Amsterdam!

Amsterdam

Werkvoorbereider voor een moderne aannemer in Amsterdam Gezocht!
22 May

Werkvoorbereider Bouw, Infra of Civiel

Alkmaar
Voor een multidisciplinair bouwbedrijf zijn wij binnen verschillende disciplines op zoek naar een werkvoorbereider! Ervaring in de bouw, infra of civiel? Alles is welkom.
26 April

Directievoerder INFRA techniek €5.280,- p/mnd (Gemeente)

Hoorn
Wij zoeken een ervaren directievoerder Grond- Weg en Waterbouw voor een positie binnen de gemeente. 
22 May

Projectvoorbereider Beton- en Funderingstechniek

Purmerend

Wij zoeken een Projectvoorbereider ter ondersteuning van onze projectleiders om de uitdagende projecten binnen de funderingstechniek van A tot Z voor te bereiden. 

22 May

Constructeur Beton- en Funderingstechniek

Purmerend
Ben jij een enthousiaste constructeur die graag de praktijk en theorie combineert?
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Vacatures Civiele Techniek
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.