Die naam van ons, Prefound, zegt het al.

Het is een knipoog naar het feit dat de weg naar succes minstens zo belangrijk is als de bestemming zelf. We gaan niet voor de massa en streven naar de allerbeste kwaliteit. We geloven in een doordacht proces om de juiste klik te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.

Aandachtig werken is succesfactor bij Prefound

Bij ons draait alles om oprechte aandacht. We willen precies weten wat jou en onze opdrachtgevers drijft voordat we jullie aan elkaar voorstellen.

Onze kracht ligt in de voorbereiding van deze ontmoeting. We hebben diepgaande kennis van de markt, wat betekent dat we goed kunnen inschatten welke bedrijven perfect bij jouw talenten passen. En eerlijk gezegd, er is niets wat we liever doen dan jouw verwachtingen overtreffen. Met onuitputtelijke energie zetten we ons in om die job te vinden waarin jij volledig kunt opbloeien.

Duurzame connecties en relaties

Bij Prefound gaan we diep en grondig te werk als het gaat om het matchen van technische toppers met hun droomjob. Of je nu een groentje op de arbeidsmarkt bent of een doorgewinterde pro, wij matchen technische talenten op alle niveaus, van mbo tot wo. Dus of je nu op zoek bent naar een vast dienstverband of een tijdelijke klus, wij kunnen je helpen.

We zijn niet het soort bemiddelaars dat overhaast te werk gaat; nee, wij zijn gepassioneerde matchmakers. Onze solide aanpak draait om duurzame connecties, want voor ons staan relaties centraal. En eerlijk gezegd, ons succes danken we aan mond-tot-mondreclame van onze gedetacheerde medewerkers, nieuwe kandidaten, en natuurlijk onze opdrachtgevers.

Samenwerking voor de lange termijn

We bieden je niet alleen een job, maar een carrière. Zo vinden we niet alleen een geschikte functie voor je, maar blijven ook met je in gesprek en voorzien je van vakinhoudelijk advies. Op die manier creëren we kansen, maar bouwen we ook aan relaties en streven naar duurzaam succes voor jou en onze opdrachtgevers. We zijn misschien niet de snelste, maar absoluut de beste en wij zijn er voor jou voor de lange termijn.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw carrière naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Zodoende zorgen we ervoor dat je kunt groeien en bloeien in de technische wereld. Welkom bij Prefound, waar relaties de sleutel tot succes zijn.

Waarom kiezen voor Prefound?

Jij houdt de controle

We bespreken altijd eerst de vacature en het bedrijf met je, voordat we je voorstellen.

We doen niets

Niet zonder jouw toestemming tenminste. We delen jouw cv alleen wanneer jij het er mee eens bent.

Geen gladde praatjes

We maken het niet mooier dan het is. Je hoort het eerlijke verhaal zodat je een goede afweging kunt maken.

Samen of niet

We gaan graag voor je aan de slag, maar alleen als je het echt wilt. Anders helpen we liever iemand anders.

Geen geheimen

Wij zijn altijd open en delen alles met je. Van jou verwachten we dezelfde openheid.

We stellen (te?) veel vragen

Vergeef het ons, we willen gewoon alles weten. Over jou, over vacatures en over bedrijven. Het zit in onze natuur.

Ons team

 

Bij Prefound leiden we onze adviseurs zelf op. We leren ze niet alleen de kneepjes van detachering en bemiddeling, maar ook alles eromheen. Denk aan advies geven, begrijpen wat mensen en organisaties belangrijk vinden, en klantgerichtheid. Deze skills combineren we met diepgaande kennis over verschillende bedrijfstakken, branches, functies en groeimogelijkheden. Meer weten over onze teamleden? Bekijk hieronder de profielen en leer ons kennen!

Kom je bij ons werken?

 

Wil jij als nieuwe collega ons team komen versterken? Mooi! Neem dan gerust een kijkje bij onze interne vacatures en wij zien jouw bericht graag tegemoet. Eerst even bellen? Neem dan gerust contact met ons op.

11 kandidaten over Prefound

“De samenwerking met Michael was helemaal prima in alle opzichten! Michael was altijd razendsnel te bereiken via alle kanalen die je maar kan bedenken van Whatsapp tot email. Alles loopt gewoon op rolletjes!”

Ali
Automation Engineer

“Tom en ik hebben een langdurige werkrelatie. Het fijne aan onze samenwerking is dat hij mij al goed kent dus precies weet wat ik wil bij een nieuwe baan.”

Maud
Bouwkundig projectleider

“Ik ben meer dan tevreden. Ik zit echt goed op mijn plek bij mijn huidige werkgever dankzij Tim en Prefound. Het is allemaal goed geregeld hier. Als er iemand anders op zoek is naar een goede werkgever, dan beveel ik jullie zeker aan!”

Deborah
Hoofd binnendienst

“Nou, ik moet zeggen dat het allemaal echt super ging! De samenwerking met Gideon was echt uitmuntend. Het was gewoon allemaal heel erg fijn en dat maakte het werk ook meteen een stuk leuker. Gideon is trouwens ook altijd goed bereikbaar, dus dat is wel een dikke plus. Als je hem nodig hebt, dan kan je altijd op hem rekenen.”

Sared
Mechanical Engineer

“Ik kan echt niet anders zeggen dan dat de samenwerking met Gideon gewoon echt top was! Het was allemaal ontzettend prettig en ik was er echt meer dan tevreden over. Gideon heeft alles onder controle, het is echt knap hoe hij alles zo soepel laat verlopen. En eerlijk gezegd zie ik ook echt geen kansen voor verbetering, want het was gewoon allemaal al perfect. Ik heb Prefound zelfs aangedragen bij mijn werkgever. Dat zegt toch wel genoeg? Kortom: bij Prefound zit je gewoon gebakken!”

Huub
Project engineer

“We waren tijdens de gesprekken heel enthousiast over de aangedragen kandidaat via Prefound. Tim belde na 2 weken om te vragen hoe het ging met de nieuwe werknemer. Dit is heel fijn, Tim heeft het overall goed gedaan.”

Lex
Business unit manager

“Tim, Tom en Dirk Jan zijn proactieve en fijne contactpersonen om mee te werken. Tevens een goede samenwerking met alle andere afdelingen binnen de organisatie. Mocht je ergens vragen of hulp bij nodig hebben, dan staat er altijd iemand klaar. Communicatie is goed en prettig. Proactieve adviseurs. Ik heb ook met andere opdrachtgevers contact gehad en het valt mij op dat Prefound een stuk professioneler is. Ik ervaarde bijvoorbeeld bij anderen dat ik aan het lijntje werd gehouden en dat ik soms geen terugkoppeling kreeg. Prefound doet dat stukken beter.”

Leon
Aannemer

“Gideon heeft echt flink zijn best gedaan voor mij! En ik moet zeggen, ik vond dat echt ontzettend prettig. Het is toch altijd fijn als je merkt dat iemand echt actief met jouw zaak bezig is. En bij Gideon was dat dus zeker het geval.”

Frank
Hardware engineer

“Tom heeft mij meteen op het juiste pad gezet. Hij heeft echt oren gehad naar mijn wensen en heeft daar goed op ingespeeld. Kortom: Tom is een topper en ik ben ontzettend blij met hoe alles is verlopen!”

Somayeh
Bouwkundig tekenaar

“De samenwerking met Tom was echt super! Als er iets is, dan kan ik hem altijd meteen bereiken. En laten we eerlijk zijn, dat is toch wel echt een van de belangrijkste dingen in deze branche. Maar gelukkig had ik bij Tom dus niks te klagen!”

Bas
Werkvoorbereider

“Het was een prettige samenwerking. De communicatie was vlot. Alles liep goed en daardoor heb ik in verhouding niet veel contact nodig gehad, maar als dat nodig was dan ging dat goed en was Gideon goed bereikbaar.”

Mark
Werktuigbouwkundige
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.