Sabine Baijlé

"Wat ik leuk vind bij Prefound, is dat ik bij vele fases betrokken ben. Van kennismaking op kantoor tot aan een medewerker die gaat starten."

5 Feiten over Sabine

  • Waar word je blij van? – Het klinkt heel cliché maar ik probeer zoveel mogelijk van de kleine dingen blij te worden. Bijvoorbeeld een leuk gesprek met mijn dochter die achter op de fiets zit over het wel en wee op de basisschool. Een goed gelukte cappuccino op een terrasje met goed uitzicht in het zonnetje. Ik vind het ook interessant en leuk om met vrienden, familie en collega’s te praten en te horen hoe zij dingen beleven en om zo continu mijn horizon te verbreden.
  • Wat is je lievelingseten? – Sushi, al jaren mijn absolute comfort food!
  • Wat is je mooiste/leukste reisbestemming? – Het strand van Mexico vond ik wel een van de mooiste plekken waar ik ben geweest. Alles klopte daar en er vlogen hele mooie exotische vogels rond.
  • Waar mag iemand jou ’s nachts voor wakker maken? – Je kunt mijn wakker maken voor drop, bergen met zoete drop. In combinatie met een spannende of hilarische serie die ik het liefst in 1 keer wil binge-watchen
  • Wat is je grootste droom? – Mijn grootste droom is denk ik wel om nog veel meer plekken op de wereld te bezoeken met mijn favoriete reisgezelschap om zoveel mogelijk herinneringen te maken.

Even voorstellen

Mijn naam is Sabine Baijle en ik ondersteun het team van Prefound als office assistant. Wat ik heel erg leuk vind van mijn job, is dat ik bij vele fases betrokken ben. Van kennismaking op kantoor tot aan een medewerker die gaat starten bij zijn of haar top baan. Het is erg leuk om te zien wat medewerkers allemaal hebben gedaan in hun loopbaan en wat hun drijft om de volgende stap te zetten. We hebben een heel leuk team dat erg open is en veel met elkaar bespreekt. Zo blijven we van elkaars werkzaamheden op de hoogte en kan iedereen een steentje bijdragen met zijn of haar talent.

Meest recente vacatures
28 May

Calculator

Beverwijk
Versterk het team als Calculator bij een vooraanstaand bedrijf. Jouw expertise zet projecten in een stroomversnelling!
28 May

Service Planner

Beverwijk

Op zoek naar een dynamische rol bij een technische organisatie? Jouw coördinatie en organisatorische vaardigheden zijn essentieel voor efficiënte planning!

28 May

Project engineer in noodstroomapparatuur

Beverwijk
Project Engineer gezocht bij een uniek stroomvoorzienende organisatie! 
28 May

Mechanical Engineer in noodstroomapparatuur

Beverwijk
Mechanical Engineer gezocht bij een uniek stroomvoorzienende organisatie! 
28 May

Chief Engineer

Zaandam
Ben jij de Chief Engineer in hart en nieren die graag cruciale innovatieprojecten van voedsel-verwerkingsoplossingen van nul tot een succesvolle en tijdige lancering leidt? 
28 May

Technisch Verkoop Specialist

Alkmaar
Draag bij aan een circulaire economie met innovatieve recyclingoplossingen als Technical Sales Specialist. Ontdek deze wereldbaan vol ontwikkelingskansen!
28 May

Project Test Engineer binnen de hightec machinebouw

Naarden
We zijn op zoek naar een veelzijdige hands-on Project Test Engineer voor een producent van hightec machines in de semiconductor industrie.
28 May

Commissioning Engineer in noodstroomapparatuur

Beverwijk
Commisioning Engineer gezocht bij een specialist in Industriële Apparatuur gezocht! 
28 May

Health Safety & Environment Manager

Heerhugowaard
Zet je expertise in voor het verbeteren van veiligheid en milieu, en draag bij aan toonaangevende projecten.
28 May

Teamleider E&I

Heerhugowaard
Ben jij straks als Teamleider E&I met jouw team verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties van de afvalenergiecentrale?
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Ontdek alle vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.