Werken voor een technisch detacheringsbureau

Werken voor een technisch detacheringsbureau: wat houdt het in, hoe ziet de procedure eruit en wat is eigenlijk het verschil met direct in loondienst? Lees verder en wij leggen uit wat detachering is, de voordelen van technisch detacheren en waarom werken voor een technisch detacheringsbureau juist heel positief is!

Wat is een technisch detacheringsbureau?

Prefound is een technisch detacheringsbureau. Dat betekent dat wij via een deta-vast constructie bemiddelen naar banen in de techniek. Deta-vast houdt in dat kandidaten eerst (een jaar) via ons werken en daarna over gaan naar de opdrachtgever. Dit is vrij standaard bij detacheringsbureaus en wij proberen ons dan ook te onderscheiden met onze persoonlijke aanpak. Prefound heeft altijd als einddoel jouw (tevreden) overgang naar de opdrachtgever in het oog! Dat betekent dat wij als detacheringsbureau een actieve rol moeten spelen om zeker te weten dat er een juiste match wordt gemaakt. Werken voor een technisch detacheringsbureau? Jouw weg naar een perfecte match!

Hoe werkt een technisch detacheringsbureau?

Maar hoe werkt dat nou, een technisch detacheringsbureau. Allereerst hebben wij hier een artikel over geschreven, die vind je hier. Maar in het kort: wij inventariseren jouw wensen en type persoon, dan maken wij matches met organisaties die bij jou passen en passende functies hebben, begeleiden wij jouw sollicitatieproces en geven wij keuze advies. En niet te vergeten, ook na het maken van de match blijven wij in beeld met coaching tijdens jouw hele deta-vast traject.

Detachering voor- en nadelen

Een baan zoeken via een technisch detacheringsbureau brengt vele voordelen met zich mee: je krijgt sneller zicht op (actuele) nieuwe vacatures en wij hebben een goed inzicht in de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers, wat maakt dat wij ook op persoonlijk niveau een goede match kunnen maken. Daarnaast kunnen wij de juiste (beslissingsbevoegde) personen bereiken en zorgen wij dat de sollicitatieprocedure overzichtelijk en snel is. Eigenlijk is een technisch detacheringsbureau een verlenging van jou, met een goede positie in en kennis van de markt én de juiste contactpersonen!

Ook op het gebied van voorwaarden ben je niet anders dan de vaste medewerker: wij volgen de arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgevers en hebben als doel dat jij over gaat na een jaar. Dit betekent dus dat jij je zo thuis mogelijk moet voelen en daar zorgen wij voor!

Als we dan een nadeel moeten noemen: wij vragen je elke week jouw gewerkte uren in te vullen. Kleine moeite, maar wel een exra handeling ten opzichte van als je direct in dienst zou zijn (mits je daar je uren ook moet invullen, natuurlijk). Maar na regen komt zonneschijn. Grote kans dat je onze gezellige receptioniste minstens één keertje aan de lijn krijgt!

Werken voor een technisch detacheringsbureau

Ben je helemaal om? Of toch nog twijfels? Werken voor een technisch detacheringsbureau heeft soms een slechte naam, wat wij hopelijk hebben kunnen weerleggen. Wij zetten ons hard in om voor jou de juiste match te maken en Prefound is jouw partner op het gebied van technische banen. Bekijk eens onze vacatures, ons team of neem contact op en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij ons op kantoor.

Meest recente vacatures
3 August

Werkvoorbereider Technische Dienst

Heerhugowaard
Op zoek naar een Werkvoorbereider voor een duurzame energieleverancier.
12 October

Calculator / Kostendeskundige Renovatie & Onderhoud Wonen

Alphen aan den Rijn
Jij bent de drijvende kracht achter het voortraject door je technische kennis in te brengen als Calculator / Kostendeskundige Renovatie & Onderhoud Wonen , je nauwkeurig berekende begrotingen, heldere offertes en je heldere communicatie met alle partners en ketenpartners.
26 January

Projectmanager

Alkmaar
Ben jij thuis als Projectmanager in de technische wereld, communicatief ijzersterk en draai jij je hand niet om voor projecten die variëren van enkele machines tot complete installaties en fabrieken?
31 October

Sales Support Engineer

Zaandam
Op zoek naar een Sales Support Medewerker met een kritische blik
17 January

(Starter) Aankomend Projectleider / Junior Project Engineer

Haarlem
Tijdens de plaatsing, bouw, aanpassing of sloop van de productiemachines bedenk je technische oplossingen in overleg met de klant en toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat leveranciers en contractors in de juiste informatie hebben om de installaties op de juiste manier te ontwerpen en bouwen
17 January

Junior Project Engineer (Veelzijdige functie met veel techniek en projectbegeleiding!)

Haarlem
Tijdens de plaatsing, bouw, aanpassing of sloop van de productiemachines bedenk je technische oplossingen in overleg met de klant en toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat leveranciers en contractors in de juiste informatie hebben om de installaties op de juiste manier te ontwerpen en bouwen.
17 January

Hardware Engineer Elektro Machinebouw

Amsterdam
Tijdens het gehele traject van verkoop tot inbedrijfstelling van de installaties ben je het aanspreekpunt voor alle elektrotechnische vragen rondom het project.
17 January

Mechanical Engineer WTB (uitdagende machines)

Amsterdam
Als Mechanical Engineer ben je een belangrijke kracht in een multidisciplinair team die werkt aan het uitwerken van nieuwe projecten
17 January

Junior Coördinator / Planner (Technisch bedrijfskundige)

Beverwijk
Op zoek naar een planner!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Ontdek alle vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.