Werken voor een technisch detacheringsbureau

Werken voor een technisch detacheringsbureau: wat houdt het in, hoe ziet de procedure eruit en wat is eigenlijk het verschil met direct in loondienst? Lees verder en wij leggen uit wat detachering is, de voordelen van technisch detacheren en waarom werken voor een technisch detacheringsbureau juist heel positief is!

Wat is een technisch detacheringsbureau?

Prefound is een technisch detacheringsbureau. Dat betekent dat wij via een deta-vast constructie bemiddelen naar banen in de techniek. Deta-vast houdt in dat kandidaten eerst (een jaar) via ons werken en daarna over gaan naar de opdrachtgever. Dit is vrij standaard bij detacheringsbureaus en wij proberen ons dan ook te onderscheiden met onze persoonlijke aanpak. Prefound heeft altijd als einddoel jouw (tevreden) overgang naar de opdrachtgever in het oog! Dat betekent dat wij als detacheringsbureau een actieve rol moeten spelen om zeker te weten dat er een juiste match wordt gemaakt. Werken voor een technisch detacheringsbureau? Jouw weg naar een perfecte match!

Hoe werkt een technisch detacheringsbureau?

Maar hoe werkt dat nou, een technisch detacheringsbureau. Allereerst hebben wij hier een artikel over geschreven, die vind je hier. Maar in het kort: wij inventariseren jouw wensen en type persoon, dan maken wij matches met organisaties die bij jou passen en passende functies hebben, begeleiden wij jouw sollicitatieproces en geven wij keuze advies. En niet te vergeten, ook na het maken van de match blijven wij in beeld met coaching tijdens jouw hele deta-vast traject.

Detachering voor- en nadelen

Een baan zoeken via een technisch detacheringsbureau brengt vele voordelen met zich mee: je krijgt sneller zicht op (actuele) nieuwe vacatures en wij hebben een goed inzicht in de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers, wat maakt dat wij ook op persoonlijk niveau een goede match kunnen maken. Daarnaast kunnen wij de juiste (beslissingsbevoegde) personen bereiken en zorgen wij dat de sollicitatieprocedure overzichtelijk en snel is. Eigenlijk is een technisch detacheringsbureau een verlenging van jou, met een goede positie in en kennis van de markt én de juiste contactpersonen!

Ook op het gebied van voorwaarden ben je niet anders dan de vaste medewerker: wij volgen de arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgevers en hebben als doel dat jij over gaat na een jaar. Dit betekent dus dat jij je zo thuis mogelijk moet voelen en daar zorgen wij voor!

Als we dan een nadeel moeten noemen: wij vragen je elke week jouw gewerkte uren in te vullen. Kleine moeite, maar wel een exra handeling ten opzichte van als je direct in dienst zou zijn (mits je daar je uren ook moet invullen, natuurlijk). Maar na regen komt zonneschijn. Grote kans dat je onze gezellige receptioniste minstens één keertje aan de lijn krijgt!

Werken voor een technisch detacheringsbureau

Ben je helemaal om? Of toch nog twijfels? Werken voor een technisch detacheringsbureau heeft soms een slechte naam, wat wij hopelijk hebben kunnen weerleggen. Wij zetten ons hard in om voor jou de juiste match te maken en Prefound is jouw partner op het gebied van technische banen. Bekijk eens onze vacatures, ons team of neem contact op en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij ons op kantoor.

Meest recente vacatures
10 June

Aankomend Projectleider Gevelelementen

Spanbroek
Klaar om een volgende stap naar Projectleider te maken? Dan kan deze vacature jouw zeker interesseren!
10 June

Adviseur/Projectleider Onderwijshuisvesting met leidinggevende capaciteiten

Roosendaal

Op deze vestiging in Noord-Brabant wordt een Adviseur/Projectleider Onderwijshuisvesting gevraagd, met voorkeur enige ervaring in een leidinggevende positie. 

10 June

Bouwkundig Projectleider Renovatie

Heemskerk
Vanwege toename van projecten in bewoonde staat, is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een projectleider Renovatie, met voorkeur enkele jaren ervaring!
10 June

Werkvoorbereider Renovatie & Nieuwbouw

Alkmaar
Het kundige team werkvoorbereiding moet worden versterkt! Ben je toe om een volgende stap te maken? 
10 June

Uitvoerder Renovatie en Verduurzamen

Noord-Holland
Voor een aannemer hoofdzakelijk actief in Renovatie & Nieuwbouw zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder in zowel utiliteitsprojecten als woningbouwprojecten! 
10 June

Junior Projectleider Bouwprojecten

Hoorn
Wij zijn op zoek naar een HBO-Bouwkundige met ambities! Heb je enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of projectcoördinator en wil je de stap maken naar projectleiding van projecten in de utiliteit- en woningbouw? Dan kom wij graag met jou in contact.
10 June

Bouwkundig werkvoorbereider - modelleur (junior)

Hoorn
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een starter of junior werkvoorbereider utiliteitsbouw. Ben jij recent afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Dan kom ik graag met jou in contact!
10 June

Projectmanager Onderwijshuisvesting

Alkmaar

Ervaren Projectmanager Onderwijshuisvesting gevraagd die naast projectmanagement binnen het maatschappelijk vastgoed, ook met accountmanagement wordt belast. 

10 June

Servicemedewerker Dagelijks Onderhoud

Heemskerk
Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? En daarnaast onderdeel vormen in een groeiende organisatie? Dan kom ik graag met jou in contact!
10 June

Servicecoördinator Dagelijks Onderhoud

Amsterdam
Geen dag is hetzelfde, dat maakt deze functie voor het bestaande team zo boeiend. Vanwege toename van opdrachten, zoekt het team versterking. Spreekt de functie jou aan, reageer dan snel!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Ontdek alle vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.