Banen in de techniek

Prefound is jouw partner voor banen in de techniek. Of je nu zoekt naar technische vacatures of ondersteuning bij het invullen van jouw vacatures in de techniek, Prefound adviseert, ondersteund en spreekt de taal om de juiste invulling te geven aan diverse technische banen.

Technische banen

Prefound is een technisch detacheringsbureau die bemiddeld naar banen in de techniek. Dit betekent dat wij de partner zijn voor zowel werkzoekenden als bedrijven met technische vacatures. Met onze brede kennis, uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring in onder andere de industrie en bouw, zijn wij in diverse branches zeer bekwaam om jou aan de juiste technische baan te helpen! Daarnaast hebben wij ook nog eens het meest passende personeel voor jouw techniek vacatures.

Branches

Civiele techniek, Bouw, Industrie en Installatietechniek; wij zijn thuis in de verschillende vacatures in de techniek. Van werkvoorbereiders tot projectmanagers, jouw technische job ligt binnen handbereik! Bij Prefound hebben wij jarenlange, diverse ervaringen om altijd het juiste advies te kunnen geven. Met onze brede portefeuille aan verschillende klanten met zeer diverse banen in de techniek, hebben wij in elke branche verschillende opties én een brede database aan passende kandidaten. Zo kunnen wij technische vacatures met gemak koppelen aan de juiste persoon en maken wij met veel plezier een match voor de lange termijn.

Banen in de techniek

Een nieuwe baan heb je niet zomaar. Het kan een spannende tijd zijn en hoewel er wellicht genoeg vacatures in de techniek zijn, wil je een goede, weloverwogen keuze maken. Voor technisch personeel aannemen geldt eigenlijk hetzelfde: nieuw personeel is een investering die je op de juiste manier wil doen. Prefound is jouw partner als het gaat om het vinden en invullen van technische banen. Met voldoende gesprekken inventariseren wij jouw behoeftes en zorgen wij dat elk voorstel een echte kanshebber is! Of het nu om een kandidaat of een technische job gaat, wij nemen onze rol in het proces serieus en houden jouw wensen altijd in het vizier.

De weg naar een nieuwe technische job

Een goede technische vacature is niet zomaar ingevuld, maar de weg die een technische kandidaat aflegt kan ook bepalend zijn! Prefound houdt zich actief bezig met een vloeiend lopende candidate journey om op die manier de diverse banen in de techniek met de juiste kandidaten in te vullen. Zo beginnen we met een inventarisatie, waar we een persoonlijk, vrijblijvend gesprek voeren. Daarna zetten we verschillende passende technische vacatures voor je op een rijtje, begeleiden we de kandidaat in het sollicitatiegesprek en bieden we keuze advies om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste technische job eindigt. Daarnaast bieden we ook nog eens de hele looptijd van de detachering coaching en begeleiding, om eventuele onduidelijkheden of irritaties op tijd uit de wereld te helpen.

Aan de slag

Toe aan een nieuwe technische baan of assistentie nodig met het invullen van jouw technische vacatures? Prefound denkt niet alleen mee, maar is ook jouw partner als het gaat om advies en bemiddeling. Neem contact met ons op of neem een kijkje bij onze actuele vacatures en wie weet zitten wij volgende week bij elkaar om tafel.

Meest recente vacatures
10 July

Mechanical Engineer in de vleesverwerkingsmachines

Hoorn

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het leiden van de ontwikkeling en aanpassing van machine-ontwerpconcepten en afwerkingen die nodig zijn.

10 July

Allround Besturingsengineer

Heerhugowaard
Wil jij aan de slag als Allround Besturingsengineer binnen een dynamische projectomgeving waarin een grote diversiteit aan technieken worden toegepast?
10 July

Internationaal Service Engineer

Heerhugowaard
Ben je graag nationaal en internationaal actief met preventief en correctief onderhoud van een veelzijdig arsenaal aan machines? 
10 July

Projectmanager

Heerhugowaard
Wil jij breed bezig zijn en niet steeds met dezelfde machines aan het werk? Bekijk dan deze Projectmanager vacature gericht op automatiseringsoplossingen.
10 July

Senior Accountmanager

Alkmaar
Ben je een doelgerichte en resultaatgerichte Senior Accountmanager met de juiste mindset
10 July

Senior constructeur

Alkmaar
Je hebt een ambitie om uit te blinken als constructeur en het, samen met de projectmanager, overtreffen van de verwachtingen van de klant in functionaliteit, performance, tijd en geld.
10 July

Lead Engineer

Alkmaar
Wil je bezig zijn met bedenken, ontwerpen en engineeren in de mechanica, elektronica en software? Bekijk dan deze vacature.
10 July

Project Engineer Fire Protection & Security

Maarssen
We zijn op zoek naar een Project Engineer Fire Protection & Security
8 July

Bijbaan: Verkoopmedewerker Showroom Kozijnen

Hoorn
Verkoopmedewerker gezocht voor Kozijnen en Bouwadvies!
8 July

Bijbaan Bouwkunde - Open sollicitatie

Noord-Holland
Ontwerp de Wereld tijdens jouw bijbaan binnen de bouwkunde!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.