Teun Borst

"De betrokkenheid in het hele proces spreekt mij zo aan in het werk."

5 Feiten over Teun

  • Waar woon je? – Ik woon al mijn hele leven in Heiloo en zou daar ook het liefst nog lang blijven wonen.
  • Waar word je blij van? – Misschien heel cliché voor mijn leeftijd maar met een feestje of een drankje op het terras met vrienden maak je mij altijd blij. Ook vakanties naar de zon en wintersport vind ik erg leuk en ik kijk dan ook altijd erg naar uit als ik een vakantie gepland heb staan.
  • Wat is leukste reisbestemming? – Zoals ik zei ga ik graag op wintersport en houd ik van feestjes. Ik vind een wintersportvakantie met vrienden naar Oostenrijk met een bruisende après-ski daarom misschien wel het allerleukst. Overdag lekker skiën en in de namiddag en in de avond een feestje bouwen.
  • Wat heb je gestudeerd? – Je zou het misschien niet verwachten van een adviseur bouw maar ik heb mijn bachelor Filosofie behaald aan de Universiteit van Amsterdam.
  • Wat is je lievelingseten? – Een medium rare gebakken biefstuk is al jarenlang mijn absolute lievelingseten maar ik vind de Italiaanse keuken ook wel erg lekker.

Even voorstellen

Ik ben Teun Borst, 21 jaar oud en sinds november 2023 ben ik werkzaam bij Prefound als adviseur Bouw. Met mijn mensgerichte aanpak probeer ik er zo goed mogelijk achter te komen wat iemand precies voor zich ziet als de juiste volgende stap in zijn of haar carrière om zo tot de perfecte match te komen. Dit is ook direct hetgeen dat mij zo aanspreekt aan mijn werk, de betrokkenheid gedurende het hele proces van eerste kennismakingsgesprek tot plaatsing en uiteindelijk de definitieve overname.

Actieve vacatures van Teun
27 May

Projectleider Bouw

Delft
Als Projectleider ben je de spil in het web en draag je de eindverantwoordelijkheid voor het behalen van doelen op het gebied van tijd, kwaliteit en budget.
27 May

Projectmanager woning en utiliteitsbouw

Dordrecht
Vanaf het schetsontwerp tot aan de oplevering ben jij de spil en verbindende factor, waarbij je vaak meerdere projecten onder je hoede hebt.
27 May

Tekenaar/Werkvoorbereider

Leiden
Als schakel tussen onze klanten, je collega’s en externe partijen ben jij volop bezig met het voorbereiden van projecten en het controleren van tekeningen.
27 May

Medior/Senior Werkvoorbereider

Dordrecht
Heb je bouwkundig inzicht en wil je aan de slag als Projectvoorbereider binnen de woningbouw en utiliteitbouw?
27 May

Uitvoerder Nieuwbouw

Leusden
Als ervaren Uitvoerder speel je een cruciale rol in de succesvolle uitvoering van de projecten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van de dagelijkse activiteiten op de bouwplaats
27 May

Werkvoorbereider Utiliteitsrenovaties bij Middelgroot Bouwbedrijf

Omgeving Den Haag
Voor een middelgroot bouwbedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Werkvoorbereider met kennis van utiliteitsrenovaties!
27 May

Ervaren Werkvoorbereider particuliere woningbouw

Rotterdam
Heb je bouwkundig inzicht en wil je aan de slag als Werkvoorbereider binnen de woningbouw?
27 May

Projectcoördinator

Regio Dordrecht
Heb jij bouwkundig inzicht en zoek jij een combinatie van werkvoorbereiding, calculatie en projectleiding van kleinschalige projecten?
27 May

Werkvoorbereider exclusieve villabouw

Den Haag
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de bouw van exclusieve villa's!
27 May

Kostendeskundige/calculator

Dordrecht

Heb jij technisch en cijfermatig inzicht en wil je aan de slag als kostendeskundige binnen de woningbouw en utiliteitbouw?

Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Ontdek alle vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.