Tom Hoejenbos

"Ik vind het leuk om mensen en bedrijven goed te leren kennen om een totaal plaatje te kunnen schetsen"

5 Feiten over Tom

  • Waar woon je/heb je gewoond/wil je graag wonen? – Ik woon nagenoeg mijn hele leven in Lisse, een super fijn dorp in de Bollenstreek. Niet te klein en zeker niet te groot.
  • Waar word je blij van? – Ik word erg blij van gezelschap, mensen om mij heen waar ik mooie verhalen mee kan maken. Mooie gesprekken voeren, spelletjes doen en feesten.
  • Waar ben je goed in/wat is je beste eigenschap? – Praten en luisteren, ik vind het oprecht leuk om te weten wie mijn gesprekspartner is en wat zijn of haar achtergrond is en hoe iemand tot het punt is gekomen waar hij/zij nu zit.
  • Wat is je mooiste/leukste reisbestemming? – De Costa Brava, altijd heerlijk om in de zomer weer terug te gaan op vakantie. Ik ben een campingmens en vind het heerlijk om dit over te brengen op mijn kinderen door lekker in een tent te gaan camperen.
  • Wat is je grootste hobby? – Mijn grootste hobby beoefen ik al vanaf mijn 5e en dat is voetballen. Vanaf de jeugd tot aan eerste elftallen op een leuke niveau gespeeld en de afgelopen jaren overgestapt naar een leuk vriendenteam waar plezier voorop staat!

Even voorstellen

Ik ben Tom en samen met mijn vriendin Michelle zijn wij de trotse ouders van 3 kinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met de kinderen. Mocht ik toch nog wat ruimte hebben sta ik graag op het veld om een potje te voetballen met een leuk vriendenteam bij de plaatselijke FC.

Binnen Prefound ben ik actief als Commercieel Manager. Ik vind het leuk om mensen en bedrijven goed te leren kennen om een totaal plaatje te kunnen schetsen waarbij ik vervolgens de partijen en kandidaten op gevoel aan elkaar kan koppelen. Ik hou van openheid en transparant werken zodat iedereen aan de voorkant alles weet en dat er niet aan de achterkant nog verassingen kunnen ontstaan.

Actieve vacatures van Tom
27 May

Ervaren Projectleider Renovatie

Haarlem
Projectleider gezocht voor een leidend bouw- en vastgoedbedrijf met focus op duurzaamheid en innovatie.
24 May

Bouwkundig Projectmanager

Leiden

Als jij een projectmanager bent met kennis van de bouw en het bijbehorende proces in zowel de ontwikkel- als voorbereidingsfase zijn wij op zoek naar jou!

24 May

Projectleider renovatie

Amsterdam
Wil jij van A tot Z betrokken zijn als Projectleider voor projecten variërend van 15.000 tot 3 miljoen euro?
24 May

Senior Projectontwikkelaar

Dordrecht
Uitdagende rol voor een ervaren Projectontwikkelaar. Ontwikkel spraakmakende nieuwbouwprojecten tot 500+ woningen bij een dynamische organisatie.
24 May

Bouwkundig projectleider architectenbureau

Bollenstreek
Op zoek naar een uitdagende rol als Bouwkundig Projectleider bij een gerenommeerd architectenbureau? Kom werken aan diverse woningbouwprojecten!
24 May

Junior Projectmanager/Adviseur (B / E / W)

Utrecht, Rotterdam en Eindhoven
Op zoek naar een Junior Projectmanager/Adviseur (B / E / W). Solliciteer nu bij dit toonaangevende integraal advies- en inspectiebedrijf.
24 May

Calculator Verbouw/Transformatie/Nieuwbouw

Sleeuwijk
Op zoek naar een Calculator met de focus vooral op de (ver)bouw van kleinschalige projecten, transformatie en villabouw.
24 May

Projectmanager Bouw

Amsterdam

Heb jij een passie voor vastgoed of ontwikkeling en lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij verschillende type projecten voor meerdere opdrachtgevers. Misschien word jij dan wel onze nieuwe projectmanager>

24 May

Senior calculator/ inkoop

Regio Rotterdam
Senior calculator/ inkoop gezocht!
24 May

Senior Projectmanager

Bodegraven
Als Senior Projectleider begeleidt en coördineer je vastgoedprojecten samen met de projectteams en levert zo de gewenste kwaliteit aan de hand van de opgestelde planning en tijdsbestek
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Ontdek alle vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.