Gideon Kueter

"Ik vind dat jouw toekomst oprechte aandacht en eerlijke feedback verdient."

5 Feiten over Gideon

  • Wat is het leukste deel van je werk? – Als een kandidaat en klant na jaren nog steeds tevreden zijn met elkaar, dat is de kers op de taart!
  • Welk doel heb je in je werk? – Plezier hebben en zorgen dat andere dat ook kunnen hebben.
  • Hoeveel jaar ervaring heb je? – Ik werk sinds 2007 in de bemiddeling en detachering. Sinds 2011 ben ik mede-eigenaar van Prefound.
  • Waar heb je echt een hekel aan? – Mensen die denken dat ze beter zijn dan anderen. Voor mij is iedereen gelijk en verdient iedereen respect.
  • Wat heb je gestudeerd? – Bedrijfskunde aan de Hogeschool InHolland in Alkmaar.

Even voorstellen

Ik ben Gideon Kueter en ik woon samen met mijn vriendin en onze twee kinderen in het mooie Alkmaar. Buiten werk breng ik veel tijd door met mijn kinderen en vind ik ontspanning en avontuur in de natuur. Ik verblijf graag in de natuur, o.a. op de Veluwe om mijn hoofd leeg te maken. Vooral tijdens een mountainbike-tocht of in de branding als strandwacht. Daar wordt ik blij van. Daarnaast vind ik het erg leuk om te zaalvoetballen. En als ik thuis ben haal ik veel energie uit klussen en het maken van meubels of andere dingen. Een fijne mix van creativiteit en fysieke arbeid.

Na een studie bedrijfskunde met een focus op ondernemerschap, ben ik in de technische arbeidsbemiddeling terechtgekomen. Eigenlijk had ik een technische studie willen volgen maar omdat ik geen talent had voor exacte vakken paste bedrijfskunde veel beter. Arbeidsbemiddeling in de techniek was daardoor de perfecte combinatie voor mij. Bijna 5 jaar ervaring bij een andere organisatie heeft me voorbereid op mijn huidige rol bij Prefound, die ik in 2011 samen met Dirk-Jan en BK ingenieurs heb opgebouwd. Dat waren uitdagende economische tijden, maar het heeft ons geholpen scherp te zijn, een hecht netwerk te creëren en veel te leren.

Bij Prefound ben ik altijd bezig met het door ontwikkelen van onze dienstverlening en ons team. Want ik geloof dat het altijd beter kan! Blije klanten, blije kandidaten en blije collega’s staan daarin bovenaan. Al het andere is voor mij minder belangrijk. Het leukste aan mijn vak? Het doorgronden van mensen en organisaties en originele oplossingen bieden.

Actieve vacatures van Gideon
24 April

Automation & Commissioning Engineer

Zaandam
Ben jij de Automation Engineer die wij zoeken voor het ontwikkelen van besturingssoftware voor machines in de voedingsmiddelenindustrie?
24 April

Projectleider Duurzame Machinebouw

Alkmaar

Help dit groeiende en innovatieve bedrijf in duurzame recyclingoplossingen de volgende stap te zetten. Marktleider, uitdagende functie.

24 April

Junior Control Engineer

Amsterdam
Vindt jij het een uitdaging om te tanden de zetten in uitdagende projecten en er samen of met collega's voor te zorgen dat een gehele fabriek goed en veilig bestuurd kan worden?
24 April

Veelzijdige Engineer Elektrotechniek

Beverwijk
Een leuke functie binnen een informeel bedrijf op het gebied van Infratechniek en utiliteit
24 April

Junior Project Engineer (Veelzijdige functie met veel techniek en projectbegeleiding!)

Haarlem
Tijdens de plaatsing, bouw, aanpassing of sloop van de productiemachines bedenk je technische oplossingen in overleg met de klant en toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat leveranciers en contractors in de juiste informatie hebben om de installaties op de juiste manier te ontwerpen en bouwen.
24 April

Traineeship Industrial Automation (Software Engineer)

Omgeving Amsterdam
Heb jij net je studie afgerond maar ben je nog niet uitgeleerd? Heb jij interesse in besturingstechniek en wil je jezelf hierin ontwikkelen?
24 April

Project Manager Internationale Machinebouw (Food)

Zaandam
Zit organiseren als Project Manager in jouw bloed en streef je samen met jouw team naar een optimaal resultaat? 
24 April

Commissioning Engineer (Machinebouw - Food)

Zaandam
Het inbedrijfstellen van mooie machines en installaties voor de producten, op locatie van (met name internationale) klanten. 
24 April

Werkvoorbereider Technisch Beheer en Onderhoud (W)

Regio Heerhugowaard
Op zoek naar een Werkvoorbereider Technisch Beheer en Onderhoud!
Nog niet gevonden waar je naar zoekt? Ontdek alle vacatures
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?
Stel een vraag
Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.