Tom Hoejenbos

Tom  Hoejenbos
Naam: Tom Hoejenbos
E-mail: tom@prefound.nl
Mobiel: (06) 1316 4801

Over Tom:

Specialist voor de vakgebieden:

  • Bouwkunde
  • Arbo & Veiligheid
  • Asbest

Persoonlijk

Mijn naam is Tom Hoejenbos, 28 jaar en vader van een zoon genaamd Vinz. Ik ben woonachtig met mijn vriendin Michelle in Lisse, waar ik nagenoeg mijn hele leven woon. Voor zover de tijd het toelaat ben ik erg sportief en voetbal ik drie keer in de week, daarnaast probeer ik veel tijd met mijn gezin door te brengen.

Ambities

Kwaliteit voor kwantiteit is mijn streven, ik stel vragen voor de juiste antwoorden en luister om advies te kunnen geven. Tijdens mijn studie Commerciële Economie heb ik gewerkt als accountmanager voor VvE’s, veel contact met klanten maar oppervlakkig. Na mijn studie heb ik een planningsprogramma verkocht aan de aannemerij, diepgaander contact maar weinig gevoel bij een product. De reden voor mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging was voor mij het gebrek aan persoonlijk contact binnen een warme organisatie. Als adviseur bij Prefound breng ik door middel van persoonlijk contact en korte communicatielijnen vraag en aanbod bij elkaar, kwalitatief.

Bemiddeling

Ik adviseer, jij regisseert!
Detachering staat voor mij in het teken van luisteren en inventariseren. Ik luister graag naar jou als persoon, wat zijn jouw talenten en uitdagingen voor nu en in de toekomst? Zodra ik een goed beeld heb gekregen van jou en jouw wensen, duik ik in mijn netwerk en zoek ik naar een passend bedrijf. Jij bepaalt bij wie je wordt voorgesteld. Vervolgens breng ik jou in contact met mijn opdrachtgevers. Ook zorg ik voor een goed begeleidingstraject indien je aan de slag gaat bij één van mijn opdrachtgevers. Zo kijken wij naar jouw loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen detachering fungeer ik als spil tussen vraag en aanbod. Zoek jij een baan in de bouw? Neem contact met mij op.

Actieve vacatures: