Veelgestelde vragen opdrachtgevers

Op de pagina 'Veelgestelde vragen opdrachtgevers' hebben we geprobeerd om alle brandende vragen die je zou kunnen hebben als opdrachtgever over ons bedrijf en onze diensten hier te beantwoorden. Wil je meer weten over ons selectieproces of hoe het contact met onze adviseurs verloopt? Of ben je op zoek naar een uitgebreide uitleg over detachering en de toegevoegde waarde? Hier vind je de vragen die wij regelmatig krijgen met een uitgebreid antwoord. Zo kun je vinden wat je zoekt, zonder gedoe.

Mocht je na het doorspitten van deze pagina nog steeds in het duister tasten en de antwoorden niet hebben kunnen vinden bij de veelgestelde vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden al je overige vragen graag.

Opdrachtgevers

Wat zijn de stappen om samen te werken met Prefound voor het vinden van technisch personeel?

Wil jij met ons samenwerken voor het vinden van technisch personeel? Neem dan gewoon simpel contact op met één van onze adviseurs en geef aan wat jullie behoeftes zijn. Wij zullen daarna een fysieke afspraak inplannen met jou/jullie om even kennis te maken, jullie wensen in kaart te brengen en de gang van zaken te bespreken. Daarna gaan wij kijken in onze talentpool en zetten wij de vacature uit in ons netwerk. En de zoektocht kan beginnen!

Welke garanties biedt Prefound aan bedrijven die gebruikmaken van jullie detacheringsdiensten?

Wij zullen nooit beweren dat wij altijd een 100% match maken en altijd alles goed inschatten, maar wat wij wél kunnen garanderen is dat wij er alles aan doen om de juiste match te maken! Dit doen wij door middel van meerdere gesprekken, goed luisteren, doorvragen en meedenken met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Wij zullen onze zin niet doordrijven en gaan altijd voor de beste match - ook als die buiten onze diensten valt. Wij kunnen ook garanderen dat wij ons committen aan jullie als organisatie, jullie wensen en eisen in acht nemen en óók met suggesties komen om eventuele veranderingen door te voeren in de functie of jullie sollicitatieproces. Als laatste kunnen wij garanderen dat wij de partner zijn voor het vervullen van technische banen en dit met passie en overtuiging doen.

Hoe flexibel zijn de detacheringsoplossingen van Prefound voor fluctuerende personeelsbehoeften?

Natuurlijk bemiddelen wij voornamelijk en het liefste naar vaste banen, maar wij zijn ons bewust dat er door specifieke projecten of tijdelijke nood ook meer fluctuerende rollen kunnen ontstaan. Wij bieden dan ook mogelijkheid tot tijdelijke projecten of ZZP'ers. Dit betekent dat wij van tevoren duidelijk aangeven bij de kandidaten dat de rol een tijdelijke is, met of zonder bekende einddatum. Zo is er voor iedereen voldoende duidelijkheid om de uitdaging aan te gaan!

Welke bedrijven passen het beste bij de diensten van Prefound?

Natuurlijk zijn alle bedrijven met technische functies welkom, maar wij zijn pas écht een match als jij samen met ons de mouwen op wilt stropen en het belang van goed personeel inziet. Wij zijn passievol over ons vak en willen het beste voor onze kandidaten. Dat betekent dat wij vragen aan onze opdrachtgevers om open en transparant te zijn, tijdig te reageren en ons en onze kandidaten met respect te behandelen, zoals wij jullie ook behandelen. Geen gekke dingen dus!

Voor welke technische functies kunnen bedrijven bij Prefound terecht?

Prefound bemiddeld naar banen vanaf mbo 4 en omhoog. Dit zijn bijvoorbeeld werkvoorbereiders, calculators, commissioning engineers, hoofd technische dienst, tekenaars en projectmanagers. Maar ook sales support engineers, accountmanagers, planners, inkopers en teamleiders.

Welke sectoren en specialismen bedient Prefound binnen de technische branche?

Prefound is gespecialiseerd in de industrie en bouw en hebben ook ervaring en mogelijkheden in de civiele techniek en installatietechniek. Wij bemiddelen naar banen vanaf mbo 4 niveau en omhoog. Wij zijn gevestigd in Alkmaar en bedienen dan ook veelal klanten in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht, maar pakken ook wel eens breder vacatures op voor onze warme contacten om altijd mooie matches te kunnen maken.

Op welke manier draagt Prefound bij aan de loopbaanontwikkeling van gedetacheerde professionals?

Bij Prefound bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops en cursussen. Van persoonlijke ontwikkeling tot vakgerelateerde verdieping, bij ons hebben gedetacheerde medewerkers meer dan genoeg mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en voor te bereiden op de volgende stap in hun carrière.

Hoe gaat Prefound om met de voorbereiding en ondersteuning van kandidaten?

Wij helpen de kandidaten bij elke stap en bieden advies gedurende het sollicitatieproces. We helpen bij het voorbereiden op sollicitaties, geven tips voor interviews en begeleiden de kandidaat bij het maken van de juiste keuzes. Ook blijven we in contact wanneer de medewerker aan de slag gaat, met vaste evaluatiemomenten en als sparringspartner.

Hoe ziet het selectieproces eruit bij Prefound?

Om de juiste kandidaat voor jullie functie te selecteren gaan wij eerst het gesprek met jullie aan: hoe ziet het profiel eruit, het team, het bedrijf en de werkzaamheden. Pas als wij dit goed in kaart hebben, kunnen wij een goede match maken. Het maken van deze match doen wij door goede gesprekken te voeren met kandidaten, de intake. Hier inventariseren wij ook de wensen, eisen, ervaringen en ambities van de kandidaat. Als wij dit weten zullen wij in overleg de kandidaat bij jullie voorstellen. Ook als de match wellicht minder past op het eerste oog, zullen wij de kandidaat soms alsnog met jullie bespreken. Echt geen match? De redenen nemen wij weer mee als feedback om een nóg betere match te kunnen maken bij de volgende kandidaat.

Nog andere vragen?

Je browser is verouderd
We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.