Even voorstellen: Renko Ton

Mikki Hoogenboom 10-3-2022 11:07
Categorieën: Nieuws, Prefound

Ons team breidt uit! En nieuwe collega's op kantoor brengen altijd veel nieuwe energie, gezelligheid en inspiratie. Wij stellen je graag voor aan Renko, onze nieuwe adviseur voor de werktuigbouwkunde.

Renko is 32 jaar en woont samen met zijn vriendin en dochter van 2 in De Rijp. In augustus verwachten zij samen hun tweede kindje. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, al kijkt hij liever dan dat hij actief meedoet. Daarnaast geniet hij van een goede BBQ op de Bastard en is hard op weg met het uitspelen van Netflix.

In zijn werk houdt hij van dynamiek en is graag bezig met verschillende dingen. Hij haalt voldoening uit het verbinden van mensen en binnen de detachering het vinden van de juiste klik tussen opdrachtgever en kandidaat. 

Renko over Prefound: "Na een periode van twee jaar bij een andere partij werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via een oud-werknemer van mij kwam ik in aanraking met Prefound en op zijn aanraden heb ik contact opgenomen met Gideon. Na een prettig gesprek en een goed gevoel heb ik eigenlijk niet eens meer verder gekeken. Dit voelde goed en het ging vanuit daar snel."

Ben jij opzoek naar een nieuwe job binnen de werktuigbouwkunde of heb je als opdrachtgever een vacature in te vullen? Neem dan eens contact op Renko via 088 321 6000, 06 45 72 72 86 of renko@prefound.nl.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af